Fenerbahçe'de Bruma'nın dönüş tarihi belli oldu!

Bruma, Fenerbahçe'de yeniden 11'e dönmek için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Fenerbahçe'de Bruma'nın dönüş tarihi belli oldu!
Fenerbahçe'de Bruma'nın dönüş tarihi belli oldu!
GİRİŞ 27.09.2022 12:31 GÜNCELLEME 27.09.2022 14:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hollanda'nın PSV Einhoven takımından sarı lacivertlilere transfer olan Portekizli futbolcu Bruma ile ilgili gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'da oldukça iyi bir performans sergileyen Bruma, daha sonra kariyerine Avrupa'da devam etmişti. Kendisi için 10 milyon euronun üzerinde bonservisler ödenen Bruma'yı Fenerbahçe, 4 milyon euro satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe, Bruma için yaptığı transfer duyurusunda şu ifadelere yer vermişti;

"Kulübümüz, PSV Eindhoven kulübünden Armindo Tué Na Bangna'yı satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı. Bruma lakabıyla bilinen kanat oyuncusu 2022-23 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek. Bruma'ya 'Türkiye'nin en büyük spor kulübüne hoş geldin' diyor; Çubuklu formayla nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

UEFA KADROSUNA ALINMADI

Bununla beraber Jorge Jesus, Brumayı UEFA Avrupa Ligi kadrosuna almayarak büyük bir sürprize imza atmıştı. Bruma'nın sakatlığı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi kadrosunda olmadığı ifade edilirken, Portekizli futbolcunun cephesinden 'Sakatlığın süresi uzun değil, neden alınmadığını biz de bilmiyoruz' açıklaması gelmişti.

TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Edinilen bilgilere göre Bruma, Fenerbahçe'de yeniden 11'e dönmek için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Portekizli futbolcunun, Ekim ayının ilk haftasında takımla çalışmalara başlayacağı, gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Bruma'nın, yeniden sahalara dönmek ve takımın vazgeçilmezleri arasına girmek istediği ifade ediliyor. Yıldız futbolcu, transfer öncesi Jesus'un kendisini aramasından çok memnun kalmıştı ve bu güveni, boşa çıkarmamak istiyor. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Come to Hull city
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyecek o kadaaarr çok şey var ki..
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam TFF listesine alinmadi nasıl oynayacak
    Cevapla
  • Zz12 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber de Ekim ayı diyor az okuyun
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Devre arası bildirilecek olabilir mi ? Hani devre arası yeni gelenlerde bildiriliyor ya,
    Cevapla