Fenerbahçe’de başarının sırrı: JİT

Fenerbahçe'de teknik ekibin sıra dışı çalışma şekli dikkat çekiyor. Oyuncuların telefonlarına her maç öncesi rakip analizleri giderken, başarının sırrı 'JİT' (Jesus İstihbarat Teşkilatı) olarak adlandırılıyor.

Fenerbahçe’de başarının sırrı: JİT
Fenerbahçe’de başarının sırrı: JİT
GİRİŞ 26.09.2022 12:17 GÜNCELLEME 26.09.2022 12:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sözcü gazetesinin haberine göre, lige fırtına gibi giren ve gol rekorlarına göz diken Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un liderliğindeki teknik kadronun çalışma şekli, istihbarat çalışmalarını aratmıyor! Sarı-lacivertlilerin başarısının perde arkasında Portekizli hoca ve ekibinin kullandığı teknoloji yatıyor:

Her maç öncesi oyuncuların cep telefonlarına rakip analizleri gidiyor. Muhtemel 11 üzerinden Fenerbahçeli futbolcular, rakip oyuncuların özellikleri ve maçlarda yaptığı aksiyonları görüntülü olarak izleyebiliyor.

Maç analisti Gil Henriques, video analist Rodrigo Araujo ve analist Mehmet Turhan Demir, tribünde görevlendiriliyor. Bu üç isim, kulübede kulaklık takan birinci yardımcı antrenör Joao de Deus'a bilgi aktarıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Medya cok büyütüyo bunu. Beddualı takım şampiyon olamayacak bu sene ve her sene
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İki maç kaybedince yok şöyle olmuştu aslında böyle olacağı belliydi hikayeleri başlar. On senedir şampiyon olamadılar ya yağlıyolar yalakalar. Taraftarda safım naapsın ağızlarına çalınan balla geviş getiriyolar.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    JJ hem Fener hem Milli Takimi yönetmeli. Bütün GS ve TS liler Federasyondan kovulmali.
    Cevapla
  • GençFBli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız FB avrupa ligi için erken form tuttu. Şu an formu çok yüksek, formda düşüş olabilir yada diğer takımların da formu grafiği yükselecek. Lig uzun mu uzun.
    Cevapla
  • GFB 1 yıl önce Şikayet Et
    Verin gazı bakalım, 2-3 yenilgiye İsmail kartalı çağırır yine bu yönetim, o olmadı aykut o da olmazsa ersun gelir. Senelerdir aynı kısır döngüdeyiz zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle