Fenerbahçe antrenmanına Jorge Jesus damgası

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, futbolcularıyla birlikte koşu çalışmasına katıldı. 68 yaşındaki Portekizli hocanın attığı deparlar, oyuncularını bile şaşkına çevirdi.

GİRİŞ 25.09.2022 09:32 GÜNCELLEME 26.09.2022 01:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

4 günlük iznin ardından Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus, futbolcularıyla birlikte koşu çalışmasına katıldı. 68 yaşındaki Portekizli hocanın attığı deparlar, oyuncularını bile şaşkına çevirdi.

Milli aranın ardından Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe, 4 günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı. Derbi mesaisine takımda kalan 12 oyuncusuyla devam etmek zorunda kalan teknik direktör Jorge Jesus, basına açık çalışmaya damgasını vurdu. Futbolcularıyla birlikte koşu çalışmalarına katılan Jesus'un performansı, öğrencilerini bile şaşkınlığa uğrattı.

Tüm gücüyle motive ediyor

Özellikle sezon başında bizzat kendisinin transfer ettiği Arao ile yakından ilgilenen tecrübeli çalıştırıcı, Brezilyalı orta sahanın koşu saatini bizzat kendisi kurdu. Grup halindeki koşularda da takımına eşlik eden ve attığı deparlarla gençlere adeta taş çıkartan 68 yaşındaki Portekizli hoca, futbolcularını da bir yandan Beşiktaş maçına tüm gücüyle motive etmeye çalışıyor. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus Lincon'u koşturursa müthiş bir futbolcu kazanırız
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesuslu Fener kartalı 5’ ler.
    Cevapla
  • Tarık çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı oyunculara ders veriyordur
    Cevapla