Ali Koç'tan TFF'ye yabancı hakem önerisi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Avrupa Kulüpler Birliği'nin olağan toplantısında konuştu.

GİRİŞ 23.09.2022 15:32 GÜNCELLEME 23.09.2022 23:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Avrupa Kulüpler Birliği'nin olağan toplantısı, İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında düzenlenen basın toplantısına Avrupa Kulüpler Birliği ve Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Avrupa Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Edwin van Der Sar ve diğer Avrupa kulüplerinin yöneticileri katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Nasser Al-Khelaifi, “Çok verimli ve pozitif bir toplantılar gerçekleştirdik, Avrupa kulüpleri için. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Avrupa futbolunun geleceği adına iyi kararlar aldık” ifadelerini kullandı.

Edwin van der Sar: “Futbol sadece erkeklerin değil, herkesin oyunudur”

Avrupa Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Edwin van der Sar, kadın futbolunun dünyadaki önemiyle alakalı, “Kadın futboluna fazlasıyla önem veriyoruz. Benim ülkem Hollanda’da da bu durum gittikçe gelişiyor. Kadın futboluyla alakalı birçok gelişmeler yaşanıyor ve bizde bunları tamamen destekliyoruz. Futbol sadece erkeklerin değil, herkesin oyunudur” diye konuştu.

Ali Koç: “Türkiye’de Avrupa’ya göre maçlar daha yavaş oynanıyor”

Türkiye’deki hakem yönetimi ve oyun sürelerine yönelik sorulan soruya Ali Koç, “Türkiye’nin en büyük sorunu maç süreleri çok uzuyor. 9, 10 dakika maçlar daha yavaş oynanıyor Avrupa’ya göre. Hakem konusunda kelimelerimi doğru seçmem gerekiyor. Birçok ülkede denenmiş bir şey var, yabancı hakemle ilgili. Belki bu sezon denenebilir. Olması gereken 20 hakem sayısından 5, 6 hakem eksik durumdayız. Bu sezon denenebilir oradaki eksiklikler” şeklinde cevap verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • zazaki 1 yıl önce Şikayet Et
    yerli oyuncuları bitirdiniz yabancı hakem sonra yabancı yorumcular yabancı gazeteciler e normal siz ve sizin gibi sesi çıkmayanlar bu ülkeye yabancı oldunuz gibi... bir FB li olarak FB yönetiminden utanıyorum FB de [her branşta ] bu kadar yabancı olmasından...FB Türk oldugu artık tartışılır...
    Cevapla
  • nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum Ali Koca külüpleri yabancılar yonetmeli.kendileri basarısız
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur tabi Ali bey nasıl olsa futbolcuların hepsi yabancı teknik adamların bir çoğu yabancı hakemlerin de yabancı olması normaldir oldu olacak kulüp başkanları da Yabancı olsa daha da güzel olur gerçi sen pek yerliye benzemiyorsun senin için fark etmez
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan mı Rum mu yoksa Ermeni mi seç Ali bey
    Cevapla
  • Hain Düşmanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı kimse; tabi ki yabancı hayranı olacaklarını !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle