Acun Ilıcalı'dan Batshuayi mesajı

İngiltere Championship'te Hull City'nin sahibi olan ve Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, Sarı Lacivertliler'in yeni transferi Micy Batshuayi için sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Acun Ilıcalı'dan Batshuayi mesajı
Acun Ilıcalı'dan Batshuayi mesajı
GİRİŞ 03.09.2022 16:34 GÜNCELLEME 03.09.2022 16:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden golcü arayışları son buldu. Sarı-lacivertliler geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı. Fenerbahçe bu transfer için Chelsea'ye 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Belçikalı santrforla 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Michy Batshuayi'nin yıllık ücretinin 3 milyon euro olduğu belirtildi.

Dün gerçekleşen transfer büyük yankı uyandırırken Belçikalı yıldızın şimdiden sahada vereceği performans büyük merak konusu oldu. 

İngiltere Championship'te Hull City'nin sahibi olan ve Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, Sarı Lacivertliler'in yeni transferi Micy Batshuayi için sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. 

Acun Ilıcalı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Michy Batshuayi’nin çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum, ligimize alışmış çok önemli bir yıldız bence. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başarılar Michy Batshuayi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Fellini 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şaka olmalı, 3 evro maaş, 3.5 bonservisi. Paraya bak yazık günah, bu adamdan 1 lig de çok var, bu adamı hiçmi seyretmediniz beşiktaş tayken
    Cevapla
  • hakan... 1 yıl önce Şikayet Et
    anlaşıldı batshuayi yi acun almış fenere, bu kadar o övdüğüne göre
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Batshuayi seneye Hull City'de
    Cevapla