İmam hatip liselilere hakaret ettiği için hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen'e bir grup Fenerbahçe taraftarından destek geldi. Bu akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında bazı Fenerbahçe taraftarları Gülşen’in “Yurtta aşk cihanda aşk” şarkısını seslendirdi.

Putin'e yapılan destek tezahüratına ceza gelmişti

Fenerbahçe tribünlerinde daha önce Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile oynanan maçta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yönelik destek tezahüratı yapılmış ve sarı-lacivertli takıma UEFA'dan para ve tribün kapatma cezası gelmişti.

Gülşen tutuklandı

İmam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan şarkıcı Gülşen, tutuklandı.

Ne demişti?

Konserinde imam hatiplileri hedef alan Gülşen'in "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor." ifadeleriyle imza attığı skandal büyük tepki çekti.

Yorumlar 876 Yorum Var
  • MaDMaX 29.08.2022 10:47
    fetöye destek 6s tribünlerinin işiydi genelde, yıllarca onları destekledi hakemleriyle cia. fenerbahçe de yapsa bu tür söylemler fetöye destektir, yanlıştır. ortalığı karıştırmak istiyorlar ülkede sürekli. Araştırılsın her pisliğin altından bir fetö-cia bağlantısı çıkıyor. Allah'a şükür çok da güçleri yetmiyor.
  • Mtayfur Turan 28.08.2022 14:06
    Sahaya çıkan 11 kişilik takımın 6 sı yabancı oyuncu..bu FB'mi oluyor yani. Ait olduğu ülkenin DİNİ DEĞERLERİNE ve DİN ADAMI YETİŞTİREN kurumlarına HAKARET EDEN bir sapkına DESTEK OLMAK....Sadece FB'ye değil hiçbir SPOR KLÜBÜNÜN Haddi değildir... Sen topunu oyna KAZAN ve TARAFTARIN gönlünü kazan YEDİĞİN EKMEĞİ HAK ET...Oynadığın MODERN spor tesislerini DİNİ BÜTÜN MUHAFAZAKAR İNSANLARIN İKTİDARI YAPTI.. devlet maddi yardım yapmasa FB mebe ORTADA KALMAZ. HERSENE milyon dolar borç ve Vergini siliyor BU TAYYİP.
  • LacivertE 26.08.2022 20:45
    İstanbul taraftarlarının kendilerini camianın sahibi ve elit olarak görmelerinin sonuçları bunlar maalesef, takımları bağlamaz...
  • S.acar 26.08.2022 17:11
    Asıl sapık olan kim, kim içinde hangi nefreti gizliyor ortaya çıkmıştır. Bırakın sanatçı olmayı insanlıkla alakası olmayanlar , halkı kin ve nefretle bölmeye çalışanlar şimdi mağdur rolü oynamasınlar. Bu halk herkesin ne mal olduğunu biliyor. Hak eden hak ettiğini bulur.
  • Fuat 26.08.2022 16:59
    50 yıllık Fenerbahçeli olarak söylemeliyim ki, artık Fenerbahçeli değilim. Bu hadsizlerle aynı safta olmak züldür....
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek