Fenerbahçe, Dembele ve Gomez için son bir girişimde bulunacak!

Michy Batshuayi ile anlaşan Fenerbahçe, Maxi Gomez ve Moussa Dembele için son bir girişimde bulunduktan sonra son kararını verecek.

Fenerbahçe, Dembele ve Gomez için son bir girişimde bulunacak!
Fenerbahçe, Dembele ve Gomez için son bir girişimde bulunacak!
GİRİŞ 13.08.2022 09:41 GÜNCELLEME 13.08.2022 09:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sezon bittiğinde Fenerbahçe’nin en önemli eksiği, kaliteli bir forvet olarak görülüyordu. 11 transfer yapıldı, sezon başladı, Sarı-Lacivertliler’in en önemli eksiği hâlâ kaliteli bir golcü... Yönetim, geçen sezonu Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Michy Batshuayi’yi bedelsiz olarak kiralamak için Chelsea ile anlaştı. Oyuncuyla da el sıkışıldı. Ancak Sarı-Lacivertliler, Belçikalı forvete imza attırmadan önce iki yıldız için son kez girişimde bulunmak için harekete geçti: Maxi Gomez ve Moussa Dembele... Bu kararda, taraftarların Batshuayi ismine büyük tepki göstermesinin etkili olduğu iddia edildi.

Newcastle aradan çekildi

Valencia, Gomez için 12 milyon Euro istiyor. Fenerbahçe Uruguaylı oyuncuyla prensip anlaşmasına varsa da İspanyol ekibiyle bir türlü orta yolu bulamadı. Bu hafta kulüpler arasında bir görüşmenin daha gerçekleşmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler’in 8 milyon Euro ve bonustan oluşan teklifini biraz daha artıracağı kaydedildi. Gomez’e ilgi gösteren Newcastle’ın farklı isimlere yönelmesi, oyuncunun Fenerbahçe’ye yönelmesi yönetimin en önemli avantajları.

Dembele’nin kontratı bitiyor

Moussa Dembele ise Fenerbahçe’nin geçen sezondan beri istediği bir isim. Bu sezon Lyon’u ikna etmek biraz daha kolay. 26 yaşındaki forvet sözleşmesinde son seneye girdi ve Fransız ekibinin yenileme teklifine yanaşmadı. Lacazatte transferi sonrası Lyon, Dembele’yi gözden çıkarttı ve bedelsiz kaptırmamak için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Fransız kapıyı 15 milyon Euro’dan açsa da bu rakamın çok daha düşüğüne ‘evet’ demeleri muhtemel. Fenerbahçe Yönetimi, pazarlıklarla bonservis bedelini makul bir seviyeye çekmeye çalışacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dembele alınmalı
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç olmazsa GENÇ Futbolcuları alın ki, satma PARA KAZANMA İMKANINIZ OLSUN.. Seneye Jesus yok, bu transferler ne olacak...
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle transfer ler anılıyor ki, Fenerbahçe de, diğer Büyük Türk takımları da İFLAS ETMİŞ durumdadır sanırım..
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyileri sat kötüyü değerinin üzerinde al sampiyonlugu geçtim kanser olmadigimiz maç kalmiyacak
    Cevapla
  • Emre Çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Dembele alınırsa güzel olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle