Fenerbahçe, Çekya'da turladı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 3-0'lık ilk maçın rövanşında Slovacko ile 1-1 berabere kalarak play-off'a yükseldi.

Fenerbahçe, Çekya'da turladı!
Fenerbahçe, Çekya'da turladı!
GİRİŞ 11.08.2022 21:52 GÜNCELLEME 11.08.2022 22:12
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Çekya ekibi Slovacko'yla karşılaştı. Miroslava Valenty Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. 

Fenerbahçe karşılaşmanın 56. dakikasında Serdar Dursun'un golüyle 1-0 öne geçti. Temsilcimizin golünden 2 dakika sonra Slovacko, Sasinka'nın golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca maç bu skorla sona erdi. 

Bu sonucun ardında ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe toplamda 4-1'lik skorla UEFA Avrupa Ligi'nde adını play-off turuna yazdırdı. 

Sarı-lacivertliler, play-off turunun ilk maçında 18 Ağustos tarihinde Avusturya ekibi Austria Wien ile deplasmanda karşılaşacak.



Slovacko: 1 - Fenerbahçe: 1

Stat: Mestsky Fotbalovy Stadion Miroslava Valenty

Hakemler: Nikola Dabanovic, Milovan Djukic, Vladan Todorovic (Karadağ)

Slovacko: ​​​​​​​Nguyen, Tomic (Dk. 85 Sinyavskiy), Simko (Dk. 64 Reinberk), Kadlec, Doski, Danicek, Travnik, Levin (Dk. 64 Kohut), Petrzela, Holzer (Dk. 64 Kalabiska), Sasinka (Dk. 72 Kozak)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Lemos (Dk. 74 Gustavo Henrique), Luan Peres (Dk. 65 Novak), Szalai, İsmail Yüksek, Crespo (Dk. 65 Zajc), Rossi, Arda Güler (Dk. 80 Lincoln Henrique), Bruma (Dk. 64 Emre Mor), Serdar Dursun

Goller: Dk. 56 Serdar Dursun (Fenerbahçe), Dk. 58 Sasinka (Slovacko)

Sarı kartlar: Dk. 16 Luan Peres, Dk. 88 Emre Mor (Fenerbahçe), Dk. 43 Doski (Slovacko)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • yani 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener için zor bir rakipti
    Cevapla
  • Hasan AĞA 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar Dursunun gol atmasına sevindim mutlu oldum .S .Dursun türkiyenin en iyi forveti kesinlikle EFSANE futbolcular arasına adını yazdıracaktır .
    Cevapla
  • ERDAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahada buraya yazıyorum. Çok değil 6 ay sonra İsmail Kartal tekrar vefa adı altında klübe çağrılacak. Gel sana muhtacız denecek, bu ihtiyar ile olmuyor diyecekler. Sonrada bir sürü tazminat parası verilip gönderilecek
    Cevapla
  • Salih Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da dört maç, sadece bir galibiyet.
    Cevapla
  • Kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed Gümüşkaya bu takımdaki çoğu oyuncudan daha iyi ama takımdan gönderiliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle