Fenerbahçe'de olay Joao Pedro iddiası!

Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray ile girdiği yarışta kadrosuna kattığı Joao Pedro'da deprem etkisi yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'de olay Joao Pedro iddiası!
Fenerbahçe'de olay Joao Pedro iddiası!
GİRİŞ 09.08.2022 15:46 GÜNCELLEME 09.08.2022 19:11
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Teknik direktör Jorge Jesus ile beyaz bir sayfa açan ve bu doğrultuda birçok isme imza attıran sarı-lacivertlilerin bu transfer dönemindeki en büyük imzası hiç şüphesiz Joao Pedro oldu. Transfer yarışında Galatasaray'ı alt eden Sarı-Kanarya, Joao Pedro ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz hafta İtalyan oyuncunun sakatlığına ilişkin, üst adale bölgesinde yırtık tespit edildiği açıklamasını yapan sarı-lacivertliler, oyuncunun dönüş tarihiyle ilgili bir bilgi paylaşmadı ancak sonrasında gelen haberler, yıldız futbolcunun ligin 3. haftasında Adana Demirspor ile oynanacak olan maçta sahada olacağı şeklindeydi.

"JOAO PEDRO 2, 2 BUÇUK AY YOK!"

Bu gelişmelerin ardından gazeteci Murat Özbostan, A Spor'da Joao Pedro'nun sakatlığıyla ilgili çok tartışılacak bir iddiada bulundu. "Joao Pedro'nun sakatlığı pek dillendirilmiyor ama ciddiymiş." diyen Özbostan, "Dönüş tarihi için 2, 2 buçuk aydan bahsediyorlar." ifadelerini kullandı.



Pedro'nun sakatlığının "yırtık" değil "uyluk kopması" olduğunu ileri süren Murat Özbostan, oyuncunun tahmini dönüş tarihi için ekim sonunu işaret etti. "Bir bilgi daha vereyim size," diyen Özbostan, "Joao Pedro 5 yıldır hiç ciddi bir sakatlık yaşamadı." ifadelerini kullandı.



"ORADA GERÇEKTEN UZUN BİR SÜRE VAR"

Programdaki bir diğer yorumcu Ahmet Akcan ise Özbostan'ın iddialarıyla ilgili, "Eğer kopuksa kesinlikle dönüş tarihi o kadar sürer. Fenerbahçe'nin açıklamasını 'yırtık' diye okudum ben ama eğer kopuksa orada gerçekten uzun bir süre var." ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG'DE DEVRE ARASI KASIM ORTASINDA BAŞLAYACAK

Bu sezon kasım ayında düzenlenecek Dünya Kupası için Süper Lig'e kasım ortasında 40 günlük bir ara verilecek. Eğer İtalyan futbolcunun dönüş tarihi iddia edildiği gibi ekim sonunu bulursa tecrübeli futbolcunun tam hazır hale gelmesi Dünya Kupası sonrasını bulacak. (Akşam)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • burak van 1 yıl önce Şikayet Et
    sağlık kontrolünü kim yaptiysa sağlam raporunu kim verdiyse gereken yapılmalı
    Cevapla
  • Taha55 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliler asporu izlemeyin bu aspor f.t bir başka versiyonu
    Cevapla
  • Osmanmert 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düşmanı fetöcüler asporu işgal etmis
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağa böyle transfer politikası olur mu ya! gs'ın eskilerini al. sonra sevin gs'ın transfer etmekten vaz geçtiği adamları al sevin kandırılıyor fbliler
    Cevapla
  • offfff 1 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler koçum
    Cevapla
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç istifa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle