Fenerbahçe'de Slovacko maçı hazırlıkları sürüyor

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında 4 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'da Çekya temsilcisi Slovacko'yu konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

GİRİŞ 02.08.2022 13:53 GÜNCELLEME 02.08.2022 14:24

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında 4 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'da Çekya temsilcisi Slovacko'yu konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan idmanı futbolcular sahada yaptıkları koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle sürdürdü. Pas çalışmalarıyla devam eden idman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

4 oyuncunun tedavisine devam edildi

Mert Hakan Yandaş ile Attila Szalai günü bireysel çalışmalarla tamamlarken; Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci, Altay Bayındır ve Joao Pedro’nun tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, Slovacko maçının hazırlıklarını 3 Ağustos Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.