İngilizler duyurdu! Arda Güler Arsenal'in radarında

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e İngiliz devi Arsenal'in talip olduğu duyuruldu.

GİRİŞ 01.08.2022 09:54 GÜNCELLEME 01.08.2022 10:15
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Golcü ve stoper takviyesi yapacak olan Fenerbahçe'de kadrodaki oyunculara da teklifler gelmeye devam ediyor. Son olarak gösterdiği performansla tüm Avrupa'da ses getiren Arda güler ile ilgili sıcak haberler geldi. Ligde geçtiğimiz sezon yıldızı parlayan genç Arda Güler'e birçok ilginin olduğu belirtilirken, Premier Lig ekibinin teklifi resmen duyuruldu.

ARSENAL ARDA'YI İSTİYOR

Daily Express'in haberine göre; transfer çalışmalarını sürdüren Premier Lig ekibi Arsenal, Arda Güler'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Arsenal, West Ham'ın Bowen için istediği 70 milyon Euro'nun ardından daha ucuz maliyetli bir transfer için hazırlıklara başladı. Mikel Arteta'nın 5 kişilik aday listesinde Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler de var.

ARDA GÜLER TEHLİKESİ

Yaklaşık 5 ay önce Fenerbahçe ile 3 yıllık yeni sözleşme yapan Arda Güler'in ilk sene 20, ikinci sene 25 ve üçüncü sene 30 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Ancak Arda Güler'in oynama zorunluluğundan doğan çok düşük bir miktarla serbest kalma bedeli de var.

Bir sezonda en az 1500 dakika oynama zorunluluğu olan Arda Güler'in bu süreden az forma giymesi halinde Fenerbahçe'yi büyük bir tehlike bekliyor.

Zira söz konusu senaryoda 17 yaşındaki Arda Güler sadece 5 milyon Euro'ya serbest kalacak.

Fenerbahçe forması ile Süper Lig, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde toplam 16 maça çıkan Arda Güler, 3 gol atarken 4 de gol pası vermeyi başardı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Namyelüs 1 yıl önce Şikayet Et
    Şahsı top oynayan bir futbolcu İngiltere de bir şey yapamaz,İspanya tam ona göre.
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda evladım; aklın varsa, birazcık olsun kendine saygı varsa düşünme, FB de kalıp kendini hiç etme. Çünkü sana kıymet verip gelişmene imkan tanıyacak ne hoca ne de dirayetli bir yönetim var. Yönetimin tek hedefi, olmaz sa olmazı FB nin bu yıl şampiyon olmasıdır. Bu sığlığın çerezi olma derim.
    Cevapla
  • ZaZaKi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koçu alan yok mu uygunsa verilir... Ali Koç'un gitme zamanı geldi demedi demeyin lig başlamadan Jesusla beraber yollayın... İsmail hoca yeter... Sonradan dizlerinizi dövmeyi....FB ölmüştür başımız sagolsun... Zaten Türk futbolu yabancı sevdası yüzünden can çekişiyor... Futbol the end...
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte Fenerbahçe bu kadar kötü yönetiliyor...
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koç 15 m euro dan aşşa vermez gs li olarak biliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle