Fenerbahçe, 7 eksikle Slovacko'ya hazırlanıyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında 4 Ağustos Perşembe günü konuk edeceği Çekya temsilcisi Slovacko maçının hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, 7 eksikle Slovacko'ya hazırlanıyor
Fenerbahçe, 7 eksikle Slovacko'ya hazırlanıyor
GİRİŞ 31.07.2022 12:52 GÜNCELLEME 31.07.2022 12:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gözler Avrupa Ligi ilk maçına çevrildi. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan idmanı futbolcular sahada yaptıkları koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Mert Hakan Yandaş günü özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla tamamlarken, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Altay Bayındır ve Joao Pedro’nun tedavilerine devam edildi.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı çalışmayla Slovacko maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Şamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb avrupaya hiç gitmesin
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz gittinizde ne oldu
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Şamil efendi laf olsun diye bir şeyler yazma FB Avrupa’ya gitmesin tamam peki amatör branşlarda olimpiyat Avrupa ve dünya şampiyonu olup altın madalya kazanan kimin sporcuları FB olmasa olimpiyatlara katılacak sporcu yok kalkmış laf olsun diye konuşuyor Kamil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni transfer yap üstelik sakat Allah sizi bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Antika çarşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin yerin en fazla konferance ligi gönüllerin şampiyonu fenerim. Gariban takımlara üç beş atarsın herşey düzelir.Boyle yuvarlanıp gidersiniz
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    En azından avrupada 0 çekmiyoruz be gülüm
    Cevapla
  • George Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Pardon eziktas nerede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle