Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın için Hull City ile anlaştı

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın transferi için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

GİRİŞ 25.06.2022 22:20 GÜNCELLEME 27.06.2022 01:01
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın transferi için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz Kulübü Hull City ile prensip anlaşmasına vardı. Ozan Tufan'ın sağlık kontrolü için yarın İngiltere'ye gideceği açıklandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır. Ozan Tufan kişisel görüşmelerini gerçekleştirmek ve sağlık kontrolünden geçmek için yarın İngiltere’ye gidecektir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, yeni sezonda İngiliz Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyecek

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 24
  • Salim 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun Ilıcalı.serğen hocayı takımın başına getir.bir destan da İngiltere de yazsın.adam bjkyi şampiyon yaptı .buna rağmen sözleşme yi kehren yaptılar.o zaman da ortam bozuldu.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyse sonunda gitti acuna dua edin orada performans gösterir seneye yine alırsınız
    Cevapla
  • Seçkin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah acun ah senin bitişin bu yüzden olacak
    Cevapla
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Oradan da survivor'a geçer ocak gibi :)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakında survivor un kadrolu oyuncusu olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle