Fenerbahçe, Trezeguet için harekete geçti!

Bonservisi Aston Villa'da olan ve Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Mahmoud Trezeguet'in transferi için Fenerbahçe'nin devreye girdiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Trezeguet için harekete geçti!
Fenerbahçe, Trezeguet için harekete geçti!
GİRİŞ 28.05.2022 10:24 GÜNCELLEME 28.05.2022 10:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başakşehir'in geçen sezonun devre arasında İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'dan kiraladığı Mahmoud Trezeguet için Fenerbahçe iddiası gündeme geldi. 

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Mısırlı futbolcu  Mahmoud Trezeguet için Fenerbahçe istekli. Henüz teknik direktör konusunda isim belirlemeyen sarı lacivertliler yeni hocanın gelmesinin ardından Trezeguet için  harekete geçecek. 

13 maç 6 gol 3 asist

Daha önce Türkiye'de Kasımpaşa forması da giyen Mahmoud Trezeguet bu sezon Başakşehir formasıyla 13 maçta 6 gol ve 3 asist katkısı yaptı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyüklükle küçüklükle alakası yok menajer oyunu. yarında bjk gs ilgileniyor diye haber yaptırır.
    Cevapla
  • Samiii 1 yıl önce Şikayet Et
    Anca ister o kücuk takimlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce hangi oyuncuya talip degil ki ?
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımmış, o yüzdenmi hep çöpleri topladı. Dört senede kaç topçu gelmiş , kaç para gitmiş , ne verim alınmış bak bakalım. Aç gözlülükten rakiplerin talip olduklarını ayartmak ancak fenere yakışır. Türkiyede sevmediğim ve sevemeyeceğim tek takım
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takım olmak böyle bir şey
    Cevapla