Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bizim şu an çalışabileceğimiz iki isim var. Biri doğal olarak İsmail Kartal. Diğeri de Jorge Jesus." dedi.

Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması!
Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması!
GİRİŞ 24.05.2022 00:06 GÜNCELLEME 24.05.2022 00:28
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV'de teknik direktör konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, şunları söyledi:

"Löw olabileceğini biliyordu"

"İsmail hoca göreve geldi. Para pul konuşmadı. Kendisi geldiği zaman önümüzdeki sezon üst düzey çapında tanınan bir hoca aradığımızı, görüşmelerimizin olduğu, bunlardan birinin Löw olabileceğini biliyordu. Açık açık masaya koyduk. Hiç demotive olmadı."

"Biri İsmail Kartal biri de Jorge Jesus"

"Bizim çalışabileceğimiz iki tane hocamız var. Biri doğal olarak İsmail hoca, biri de Jorge Jesus. Acelemiz yok. Pazartesiye kadar açıklayacağız. Bu sezona çok erken başlayacağız, 13-14'ü gibi başlamamız lazım. Şartlar ne olursa olsun bizim kenetlenmemiz lazım. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorsanız, camianın sonuna kadar peşinden gidin. Sezonu çok erken açacağız. Oyuncularımıza sesleniyorum, siz de bu sefer biraz fedakarlık yapacaksınız. İsmail hoca veya Jesus, iki isimle de geldiğimiz noktada pazartesi günü açıklayabiliriz. Sezon öncesine yeni antrenörümüzle başlayacağız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 35
  • mansur 1 yıl önce Şikayet Et
    taraftarlar yabancı hoca istemiyor neyin peşindesin ne kadar inatmışsın her sezon yabancı gel git olayı boşa giden paralar ve sezonlar kesinlikle yerli hocalar daha başarılı oluyor. bunu herkes gördü.
    Cevapla
  • Volkan B. 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım daha kaybedecek neyimiz kaldı her seferinde yabancı ile başlayıp Türk teknik direktöre dönüyoruz...Hatta teknik direktör olmayan Emre Belözoğlu ile devam ettik... istatiksel olarak iyi olmasına rağmen gönderildi...nedir bu yabancı isteği anlamıyorum...İsmail Kartalin istatiksel iyi olmasına rağmen yine gönderiliyor takım ruhunu yabancı teknik direktörler mi sağlayacak milleti güldürmeyin artık Türk teknik direktör istiyoruz İsmail Kartal ile devam edin
    Cevapla
  • şefik 1 yıl önce Şikayet Et
    futbolun f si nedir vatandassss
    Cevapla
  • Hasan aksoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç önce taraftara daniş jesusmu kartalmi yoksa büyük yanlişlik yaparsin zaten şuana hep yanliş yaptin beni dinle kartalla devam et bana garanti verecekmisin jesus basarili olacak takim uyum icinde bende kartal
    Cevapla
  • genc fb li 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezici başkan
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayatladi artik. Buna GS liler bile inanmiyor artik, tek TS liler inaniyor onlarida kimse takmiyor kimse sevmiyor, kendi kendilerine konusup duruyorlar.
    Cevapla
  • ahmet yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    geç bu ayakları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle