Ülker Stadyumu'ndaki Fatih Karagümrük maçının ardından Marmaray'la evlerine dönen Fenerbahçeli taraftarlar ile Olimpiyat Stadı'ndaki Altay maçından dönen Trabzonsporlu taraftarlar arasında kavga çıktı.

Yorumlar 162 Yorum Var
  • MATRAX 17.05.2022 15:34
    Trabzonun yıllardır Trabzonda yaptığı rezilliğin binde biri bile değil. Yağmur eken fırtına biçer.
  • Turgay Çoruhlu 17.05.2022 15:26
    Taraftarlar birbirine girmedi. 30 Şikebahçeli 3 Trabzonsporluya saldırdı
  • Rezillik 16.05.2022 19:11
    O kadar kamera var, emniyet gerekeni neden yapmıyor. FB boyle simartildigi icin bu kadar rahat . Boyle goz yum yarın, adam dograrlar. Acilen haddini asan holiganlara gereken ceza verilmeli. Yoksa birilerinin ulkede kaos çıkmasıni desteklediği anlamina gelecek.
  • Tarafsız 16.05.2022 19:03
    Levrock, tam ismine layık, carpitici yorum yapmissin. Sürü gibi bir kac kisiye canavarca saldiranlar, şike yaptıkları ses kayıtlarıyla tescilli olanlar MASUM , hakki calinan, 50 kisi nin siddetine maruz kalan suçlu ÖYLE Mİ. Suç, yaptiginiz hukuksuzluklari, cezasız bırakıp, sizi şımartanlarda. Adaletin tecelli ettiği günleri de göreceğiz, sampiyonluk gibi o da gelir.
  • Rezillik 16.05.2022 18:47
    Bu kafayla dayak yersiniz diyen BÖLÜCÜ ,sen haddini bil, bütün vatani kucaklayan, vatansever ; onu bunu haddini aşıp dislayan HAİNdir. Sen kimsin de kimi nerden kovuyorsun. İstanbul Fenerin DEĞİL hepimizin, şampiyonun özellikle. Sporu kargaşa uretmeye bahane olarak kullanmak icin takim kurmuşsunuz. Saldirganliklariniza ceza almadığınız icin, şike yaptığınızda bile yanınıza kar kaldığı için, çok şımardınız. Tabi boyle baskan, boyle takim üretir. Futbolun yüz karaları. Hak ederek bir sey almak nedir bilmeyen, ZORBAlar. O goruntulerdekilerin ceza almasinin takipçisi olacağız.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek