Fenerbahçe duyurdu! Galatasaray davayı kaybetti

Fenerbahçe, yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş'ın açıklamalarıyla ilgili Galatasaray'ın açtığı hakaret davasını, sarı kırmızılı kulübün kaybettiğini açıkladı.

Fenerbahçe duyurdu! Galatasaray davayı kaybetti
Fenerbahçe duyurdu! Galatasaray davayı kaybetti
GİRİŞ 10.05.2022 12:46 GÜNCELLEME 10.05.2022 17:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş'ın 6 Şubat 2021 tarihinde Galatasaray ile oynanan lig maçının ardından Beyaz TV'ye bağlanarak yaptığı açıklamalar sonrasında Galatasaray tarafından açılan hakaret davasını, sarı kırmızılı takımın kaybettiğini açıkladı. 

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:

Galatasaray ile 06/02/2021 tarihinde sahamızda oynadığımız Süper Lig maçının ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş’ın Beyaz TV isimli televizyon kanalında yayınlanan Beyaz Futbol isimli programa canlı yayında bağlanarak sarf ettiği,

“Pek çok defa gördüğümüz gibi Galatasaray gerçekleri saptırarak şark kurnazlığı yaparak algı manipülasyonu yapmaktadır. Bu yıllardır alışık olduğumuz Galatasaray riyakarlığıdır. Galatasaray yıllardır kimin sesi daha çok çıkarsa haklıdır modelini uygulamaktadır. Yıllardır kaos ile beslenmeyi iyi bilirler.”

ifadeleri sebebiyle Galatasaray Spor Kulübü tarafından Yöneticimiz hakkında açılan Hakaret Davası, hakaret suçu kapsamında değerlendirilemeyeceği (Yargıtay 18. Ceza Dairesinin 11/09/2019 tarih 2018/1547 E. 2019/11986 K. Sayılı kararında da belirtildiği üzere ''riyakar'' kelimesi kaba hitap tarzı niteliğinde olduğundan, onur, şeref ve saygınlığı rencide edici boyutta olmadığından hakaret suçu kapsamında değerlendirilemez), bu bağlamda hakaret içeren tezahürat suçunun da yasal unsurlarının somut olayda oluşmadığı sebebiyle, şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Kamu adına KOVUŞTURMA YAPILMASINA YER OLMADIĞINA’ karar verilmiştir.

YORUMLAR 13
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu işleri ne gerek var yabancıya yetmiyor mu Türk adam İSMAİL Kartal ben kalmasını istemiyorum
    Cevapla
  • alpagu 1 yıl önce Şikayet Et
    Orhan bırakın bu ağızları İsmail kartal'ın çapı nedir ne otakımın toparlanması taraftar korkusundan 1 kaç maç daha öyle kötü oyunla devam etselerdi taraftar belki de sahaya iner bunları hışlardı İsmail 'in çapını büyük maçlarda görürsün oda bjk maçında belli etti korkak oyunla bana yok eksikleri felan demeyin o oynayan kadro bikere bjk kadrosundan daha ağır bir kadro o haliyle İsmaal olmaz sonra seneye yine ligin çeyreğinde istifaaa diye bağıranları görürsünüz.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Eften püften şeylere dava açmak moda olmuş..
    Cevapla
  • Tokatli 1 yıl önce Şikayet Et
    karsi tarafda aynı takimi tuttusa normal demeki civcivler biraz fazla yem attilar
    Cevapla
  • Sehl 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın danbaş az söylemiş bu kulüp hakkında, amman ağzımı bozmayayım şimdi benide mahkemeye verir bu haramzedeler...
    Cevapla
  • reyissss 1 yıl önce Şikayet Et
    afferin size . fener ne hale geldin. bnce artık bjk gs derbisi daha önemli. feneer takım bile değil
    Cevapla
  • onresk 1 yıl önce Şikayet Et
    el kümesico diyorsun yani 7. Ve 14.
    Cevapla
  • FenerliEmre 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamaya devamkee zuahahahs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle