Fenerbahçe'den TFF ve MHK’ye 6 kritik soru

Fenerbahçe Kulübü, Trabzon maçının hakemi Zorbay Küçük’ün neden perşembe geceyarısı açıklandığını, bu konuda bir müdahalede bulunuldu ise bunun kim ya da kimler tarafından yapıldığının açıklığa kavuşmasını istiyor.

Fenerbahçe'den TFF ve MHK’ye 6 kritik soru
Fenerbahçe'den TFF ve MHK’ye 6 kritik soru
GİRİŞ 08.03.2022 09:58 GÜNCELLEME 08.03.2022 09:58
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetimi, basın toplantısı yoluyla ya da FBTV’den futbolun karar organlarına seslenecek.

Trabzonspor maçının devre arasında sosyal medyadan bir açıklama yaparak hakem atamaları konusunda çeşitli iddialarda bulunan Fenerbahçe yönetiminin, bir basın toplantısı yoluyla ya da kulüp televizyonundan, TFF ve MHK yetkililerine bazı sorular yöneltip cevap isteyeceği öğrenildi. Büyük olasılıkla yarın sorulması beklenen sorular ve iddialar şöyle:

NEDEN GECEYARISI AÇIKLANDI?

1- Fenerbahçe-Trabzonspor maçına Zorbay Küçük’ün atandığı, neden diğer karşılaşmaların hakemleriyle birlikte değil de geceyarısı açıklandı?

2- 3 Mart Perşembe akşamı 20.30’da başlayan ve 120 dakika süren Alanyaspor-Gaziantep maçını yöneten Zorbay Küçük, neden apar topar Fenerbahçe-Trabzon’a atandı?

3- İlk etapta bu maçta görevlendirilen Fırat Aydınus son anda değiştirildiği için diğer hakem atamalarından ayrı olarak açıklandığı iddiası doğru mu?

AFFINI MI iSTEDi?

4- Bu maçın hakemi değiştirildiyse bu müdahaleyi yapan isim kimdir ve amacı nedir?

5- Eğer Fenerbahçe-Trabzonspor maçını yönetmesi için görevlendirilen bir hakem affını istediyse nedeni nedir, bu bilgi niçin kamuoyuyla paylaşılmadı?

6- Giresun-Fenerbahçe karşılaşmasını yöneten Zorbay Küçük, sadece iki maçın ardından neden tekrar Fenerbahçe’nin en kritik maçına atandı?

METE KALKAVAN iÇiN ÇiFTE STANDART iMASI

F.Bahçe yönetimi, Trabzon maçında İrfan Can’ın kırmızı kart görmesinde önemli rolü olan VAR hakemi Mete Kalkavan’eleştirip, çifte standart uyguladığını savundu. Sarı lacivertliler, Kalkavan’ın bir hafta önce yönettiği Kasımpaşa-Fenerbahçe karşılaşmasında Fall’ın bire bir aynı pozisyonda Kim’in kaval kemiğine basmasını ve Konya-Beşiktaş maçında Mpoku’nun Pjanic’in ayak bileğine basmasını sadece sarı kartla geçiştirdiğine dikkat çekip, “Bütün bunları manalı buluyoruz” ifadesini kullandılar.

YORUMLAR 56
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener her maçta penaltı atıyor ona ne diyonuz
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahaya atlıyan holigandan ne habar? Ya sahaya atılan onca delici, kesici, insanın canına kast eden maddeler ne olacak? Yoksa zamanında polis aracını yakıp yıktıklarında izlendiği gibi bu taşkınlıklarıda mı izlenecek? Bu holiganlara kim dur diyecek? TFF GÖREVE!..
    Cevapla
  • Bi git be 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş
    Cevapla
  • Sokucu 2 yıl önce Şikayet Et
    O hakem işi oraya getirdi tahrik etti seyirciyi adam gibi yönetse idi bu olay lar yaşanmaz idi
    Cevapla
  • Oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu eskiden bi sıtatta çok gördük hemde çok
    Cevapla
  • Babavatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kollanmasin yabancı hakemler yönetsin olay kapansın seneye düşünülmeyen hakemler listesinde ali maççalan yokmuş seneyede tiyatro devam edecek anlasilan
    Cevapla
  • Horozkentli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ümit öztürk diye bir hakem var gs şampiyon olacaksada küme düşeceksede hersene iki üç maç gsyi aleni kayırıyor ve hala birinci ligde maç yönetiyor. Lig maçlarını izlemeyeli kaç yıl oldu zaten tadı olmayan bi lig hakemlerle iyice çekilmez oldu
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    fener camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, tetikçi hakemleriniz mhk dan şutlanmış, sikinti etmeyin spor programlarına çıkartır şakşakçılığınızı yapmalarına müsait zemin hazırlarsınız, o da biseydir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle