Fenerbahçe: Haklı olduğumuzu tüm Türkiye gördü!

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının devre arasında çoık sert bir paylaşım yaparak maçın hakemi Zorbay Küçük'e tepki gösterdi.

Fenerbahçe: Haklı olduğumuzu tüm Türkiye gördü!
Fenerbahçe: Haklı olduğumuzu tüm Türkiye gördü!
GİRİŞ 06.03.2022 20:27 GÜNCELLEME 06.03.2022 20:44
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trabzonspor maçını yöneten Zorbay Küçük ile ilgili yaptığı açıklamada hakem atamalarını eleştirerek, “Haklı olduğumuzu 17. dakikada tüm Türkiye gördü” denildi.

Fenerbahçe, dün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Trabzonspor maçını yöneten Zorbay Küçük ile ilgili “Endişeliyiz” başlığı ile hakem atamasını eleştirmişti.

Bugün oynanan karşılaşmanın 17. dakikasında İrfan Can’ın kırmızı kart görmesi sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Paylaşımda, “Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17. dakikada tüm Türkiye gördü! TFF yönetim kurulu üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi er ya da geç hesap verecektir” denildi.

YORUMLAR 98
  • güngör 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayacaksanız oynamayalım
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    direk kırmızı kartlık bir durum yok ki.hangi hakem olsa sarı kart verirdi çünkü orta sahada geçen normal bir pozisyon bu her maçta oluyor sarı kart veriliyordu.sanki kale önünde olmuş gibi vara gitti hakem direk kırmızı kart gereksizdi kale önünde olsaydı penaltıda verirdi 2 ceza birden keserdi.ama haksızlık oldu çünkü snopis önce irfancana faul yaptı kendini yere attı.ikiside sarı kart görmeliydi.hakem bahane arıyordu fb yenmesin diye maçın başında kırmızı gösterdi fb nin oyun düzenini bozdu ardından gol geldi. daha başka ufak faul pozisyon arardı fb yi eksiltmek için kasti hareket hakemlikten men yada 1 yıl görev verilmemeli.
    Cevapla
  • rrrrr 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı polis iyi incelesin adam tam bir ortalığı karıştıran azılı suçlu
    Cevapla
  • abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Resmen fenerin hakkını yediler sampiyon olun ama hakkınızla olun yıllardır gözünüzde kaldı son şansınız zaten..
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Akşam maçı hakemler macı katlett mşilerdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle