İsmail Kartal'dan transfer açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Birkaç takviye yapabilirsek, istediğim oyunu yapabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

İsmail Kartal'dan transfer açıklaması!
İsmail Kartal'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 22.01.2022 18:59 GÜNCELLEME 22.01.2022 19:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sivasspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Oyun planım bu"

"Maça iyi başladık çünkü iyi hazırlandık. 3 puan için gelmiştik. Oyun planım bu. Fenerbahçe'ye oynatmak istediğim oyun bu. Çok iyi başladık. Pozitif bir futbol oynamaya çalıştıracağım demiştim, bunu da ilk yarıda gösterdik."

"Bazı mevkilerimizin alternatifleri yok"

"Bazı mevkilerimizin alternatifleri yok. Novak sakatlanmadan önce başka hamle yapmayı planlıyorken, mecburen başka bir hamle yaptık ve oyun gücümüz azaldı. Bu sürede oyun gücümüz ve tempomuz kalmadı."

"Birkaç takviye yapabilirsek istediğim oyunu oynatabilirim"

"İkinci yarıda mecburiyetten dolayı istediğimiz oyunu oynayamadık. İstediğimizi oynayabilmek için oyuncularımla birlikte çalışacağız. Sakat olan bölgelerle ilgili belki yönetimle konuşup birkaç takviye yapabilirsek, istediğim oyunu yapabileceğimizi düşünüyorum."

"Bu takımın birazcık  geliştiğini görürseniz 3 kulvarda da gidileceğini tahmin edebilirsiniz. Bazen elinizden gelen bir şey olmuyor. Sakatlık, ceza, hastalık oluyor. Başkanım ve yöneticilerimizle görüşüp neler yapabiliriz, onların kararını vereceğiz. Novak'ın sakatlığı ciddi görünüyor. Başkanımızla görüşüp o bölgeye bir transfer yapacağız. Belki de olmayacak ama bakalım, bilemiyorum"

"Oyun gücünüz azalıyor"

"İlk yarı Serdar, ikinci yarı Novak, benim en etkili oyuncularımdan birini sol beke çekmem... Tempo yapamıyorsunuz ve oyun gücünüz azalıyor. Bu yüzden rakip de sizin üstünüze gelir. İyi futbol oynamaya çalıştığımız dönemde, bunu gösterdik."

YORUMLAR 13
  • Aryuden 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne takviyesi , ne için ? Ara transferde iyi futbolcu bulamazsın , taraftarı kandırmak için transfer yapmayın, 4 yıldır tam bir komedi yaşanıyor Fenerbahçede, Aziz yıldırım çıkıp konuşmalı , neler oluyor Fenerbehçede. Ben kendi adıma şampiyonluktan vazgeçtim, sadece her şey normale dönsün.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin kadrosu kötü.
    Cevapla
  • Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir maç önce Altay,ı yendiler şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Sivas beraberliği bir kaç transfer lazım başaksehir yenilgisinde ne diyecek bakalım. Taraftarın cevabı hazır yönetim istifa tabiki haklılar. Geldiği günden beri her yıl yeniden takım kuruyor başarı sıfır fb kulübüne yazık iflas ettirmeden gitselerdi bari o bile kazanç.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbacenin elindeki kadro kimde var Allah aşkına..takıma oyuncu değil ruh lazım ruh..50 tane futbolcu var bir o kadarda kiralık daha ne oyuncusu kardeşim aynaya bakın..beceremiyorsunuz Yılmaz Vurali getirin şu adam bir ruh katsın takıma bence transfer falanda istemez ..konyaspora bakın biraz ibret alın takım olmak nedir önce onu öğrenin..
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    "istediğim oyunu yapabileceğimizi düşünüyorum" diyor. Yani ayak oyunu mu? bu ne biçim ifade?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle