İsmail Kartal'a büyük destek var!

Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe taraftarının müthiş sevgi gösterisiyle karşılandı. İsmail Kartal, tribünlerin kendisi için yaptığı tezahüratlara, önlerinde eğilerek karşılık verdi.

İsmail Kartal'a büyük destek var!
İsmail Kartal'a büyük destek var!
GİRİŞ 20.01.2022 10:28 GÜNCELLEME 20.01.2022 12:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ülker Stadı’nda son haftalarda Ali Koç’a yönelik protestolar ve futbol alarak olan tepkiler ön plana çıkıyordu. Dünkü Altay karşılaşması öncesinde ise farklı bir tablo vardı. Vitor Pereira sonrası teknik direktör arayışlarından sonuç alamayan yönetim, takımı sezon sonuna kadar İsmail Kartal’a emanet etmişti. Adeta ateşten gömleği giyen 60 yaşındaki çalıştırıcı, 2014- 15 sezonunun son haftasında oynaan Kasımpaşa mücadelesinden yaklaşık 6.5 sene sonra yeniden Fenerbahçe ’nin hocası olarak Kadıköy’e çıktı. “Taraftarların beni sevdiğini biliyorum” diyen İsmail Kartal, 12. adam tarafından tezahüratlarla karşılandı. Tribünler, maçtan önce Kartal’a yönelik büyük sevgi gösterisinde bulundu. İsmail Kartal, taraftarların desteğine önce alkışlarla, ardından da tribünlere doğru eğilip selamlayarak karşılık verdi.

‘Berke iyi hissetmedi’

Başarılı teknik adam, Altay maçından önce yaptığı açıklamada, “Antalya karşısında savunma anlamında olumlu işler yapmıştık ama hücumdaki üretkenliğimiz azdı. Daha çok pozisyon arayacağımız bir mantaliteyle çalışma fırsatı bulduk. Taraftarın ne istediğini biliyorum. Berke’nin ağrıları devam ediyor. Kendisini iyi hissetmediği için kalede Ertuğrul başlayacak. Türk futboluna ve Fenerbahçemiz’e uzun yıllar hizmet edebilecek bir kaleci” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bukulübün bir evladı olarak bunlara sahip çıkalım yeter yabancı hayranlıgına paraları alıp sonrada enkaz bırakıp def olup gidiyorlar bu paralar babalarının parası deyil kulüplerin parası
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı adamlara yüksek ücret ve tazminat ödeyip yurt dışına para çıkaracağımıza yerli hocalarla başarı aranmalıdır.
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Löw'dü Möw'dü ne aranıyorsunuz. Ben de bir GS'li olarak söylüyorum, işte teknik direktörünüz, efendi, çalışkan bir insan. Zaten Fatih Terim'in gönderilmiş olmasına çok öfkeliyim, yerli insanlarımıza sahip çıkalım.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    en fazla 1-2 ay sürer bu destek, sonra yine aynı nakarat
    Cevapla
  • TS'li 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Kartal Rize küme düşmesin diye gönderilmişti. Aynı şeyi FB de yaşayabilir. TS 10 puan öndeyken şampiyonluk havalarını girmesin diyenler FB bir maç alınca şampiyonluk ilan ediyor. Futbol için ağzı olan konuşuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle