Sinan Gümüş ve Burak Kapacak'a teklif var!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş ve forma şansı bulmakta zorlanan Burak Kapacak'a talip oldu.

Sinan Gümüş ve Burak Kapacak'a teklif var!
Sinan Gümüş ve Burak Kapacak'a teklif var!
GİRİŞ 19.01.2022 11:15 GÜNCELLEME 19.01.2022 11:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve ayrılmak istediğini yönetime bildiren Sinan Gümüş'e Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor talip oldu.



Ara transferde kadroya takviye yapmak isteyen Yeni Malatyaspor'un ayrıca Burak Kapacak için de kiralama teklifi sunduğu öğrenildi.



Sinan Gümüş için top Ali Koç'ta

Sinan Gümüş'ün ayrılığı için Teknik Direktör İsmail Kartal onay verdi ancak Başkan Ali Koç bu transferde belirleyici olacak.



Sinan'a olan kızgınlığından ötürü futbolcuya gelen teklifleri bugüne kadar geri çeviren Başkan Ali Koç'un Yeni Malatyaspor'a nasıl bir cevap vereceği merak konusu.



İsmail Kartal, Burak Kapacak için süre istedi

İsmail Kartal'ın son ana kadar performansını görmek istediği Burak Kapacak için Yeni Malatyaspor'dan transfer döneminin son haftasına kadar süre istenildi.

YORUMLAR 3
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapacak alındı neden oynatılmıyor sol kanat degilmi bu adam sinanı verın üste mert hakan denılen boş boş koşan beynını kullanmayan şahsıda verın daha nedim
    Cevapla
  • Finlandiyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi laan ordan cok biliyon sen
    Cevapla
  • qwertz 2 yıl önce Şikayet Et
    Sol kanat değil, sağ bek
    Cevapla