İsmail Kartal listeyi verdi! Sol bek ve forvet...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımın genel kadro kalitesinden memnun. Ancak Deneyimli teknik adam, yönetiminden mümkünse forvet ve sol bek takviyeleri yapılmasını istiyor.

İsmail Kartal listeyi verdi! Sol bek ve forvet...
İsmail Kartal listeyi verdi! Sol bek ve forvet...
GİRİŞ 14.01.2022 09:40 GÜNCELLEME 14.01.2022 23:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de artık gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Yönetim, takviye için ilk etapta kiralık oyunculara yönelecek. Transferde asıl yapılanma, sezon sonunda yeni gelecek teknik adamla birlikte yapılacak. İsmail Kartal, takımın kadro kalitesinden memnun ancak güçlendirilmesi gereken bölgeler olduğunu da düşünüyor. Bunların başında forvet geliyor. Kartal, son vuruşlarda etkili, Mesut, İrfan, Pelkas, Valencia gibi isimlerle uyumlu bir oyuncunun büyük fark yaratacağına inanıyor. Tecrübeli teknik adam, yönetimin bir süredir transferi için uğraştığı Vedat Muriç’e onay verdi. Kosovalı forvet bir numaralı aday konumunda. Golcü oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanması için çalışmalar son sürat devam ediyor.

Cozza kolay değil

İsmail Kartal, savunmanın iki kenarında da eksikler olduğu yönünde rapor verdi. Ancak sağ bekte Nazım’ın yanı sıra Ferdi ve Samuel’i kullanabileceğini belirten 60 yaşındaki teknik adam, sol beke takviye gerektiğine işaret etti. Yönetimin bir süredir gündeminde olan Montpellier’li Nicolas Cozza için Fransız ekibiyle temasların sürdüğü kaydedildi. Ancak 22 yaşındaki oyuncu için kulübünü kiralama formülüne ikna etmek kolay değil. Bu nedenle alternatif isimler de belirlendi. Bunlardan biri Toni Lato.

Lato araştırılıyor

Valencia forması giyen Toni Lato'nun şartları araştırılmaya başlandı. Valencia'da, rekabette Jose Gaya ve Jesus Vazquez’in arkasında kalan 24 yaşındaki oyuncuyu kiralamaya sıcak bakıyor. Fenerbahçe, ekonomik koşullarının uygun olması halinde Lato için teklif yapabilir. Ancak ilk olarak, İspanyol sol bekin 11 Aralık’taki Elche maçında sol arka adalesinden yaşadığı sakatlık hakkında bilgi alınacağı kaydedildi. Valencia altyapısından yetişen Toni Lato daha önce PSV ve Osasuna’da kiralık olarak görev yapmıştı.

YORUMLAR 9
  • Aryuden 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Hoca , sadece golcü bir sağ açık ve golcü bir sol açık aldır . Sende fenere bir kazık atma. 4_5 futbolcuyuda gönder transferi kapa.
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Gidecel 3 kişinin ismini veriyorum - Ali koç Ali koç Ali koç - bu üç kişi derhal hemen acilen gönderilmeli -aslın 4 yıl önce hiç gelmeseydi daha iyiydi - beceremedin ali - GİT
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Kral gelse iyi olur
    Cevapla
  • FB07 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe’nin sıkıntısı bu yanlış transfer politikası. Bizde adam akıllı sağ bekte yok sol bekte yok. Tabiri caizse uzun zamandır forvetsiziz. Sürekli aynı mevkilerde oynayan futbolcular almak nedir ? Kim yapıyor bu transferleri ? Mesut, İrfan, Pelkas, Mert Hakan hatta o aldıkları Meyer hepsi aynı mevkinin oyuncusu. Pelkas kanat oyuncusu değil, İrfan kanat oyuncusu değil, Mesut kanat oyuncusu değil. Sağ bekte Nazım ve sol bekte ki Novak’ta yetersiz. İsla’yı arar olduk, iyi değildi ama Nazım’dan daha iyiydi
    Cevapla
  • Iman 2 yıl önce Şikayet Et
    Uzun suredir sol beksiz oynuyoruz.Bu buyuk sorun.Sag beklerimiz idare eder simdilik.Son vurusu etkili olan golcu lazim.Bunlardan daha onemlisi takima geri pasi yasaklamak lazim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle