Fenerbahçe'de 5 yıldız gözden düştü!

Fenerbahçe, çeşitli sebeplerden dolayı 2'si sezon başında alınan olmak üzere toplamda 5 futbolcuyu göndermenin hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe'de 5 yıldız gözden düştü!
Fenerbahçe'de 5 yıldız gözden düştü!
GİRİŞ 05.01.2022 10:19 GÜNCELLEME 05.01.2022 10:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın 1 numaralı gündemi Vitor Pereira'nın yerine getirilecek teknik adam. Löw, Slaven Bilic, Jorge Jesus, İsmail Kartal adayların arasında yer alırken, yakın zamanda yeni hocayla sözleşme imzalanması bekleniyor.

Öte yandan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için de yoğun mesai harcarken takımdan gönderilecek futbolcular da belli olmaya başladı.

İşte yolların ayrılması planlanan 5 futbolcu...

TISSERAND

Kulüp genel olarak performansından memnun. Ancak takımın en yüksek maaş alan 3-4 futbolcusundan biri olması nedeniyle listede.

Almanya'dan talipleri olduğu konuşulan 29 yaşındaki stoper bu sezon 18 resmi maçta 1402 dakika görev yaptı.

GUSTAVO

Eski performansından uzaklığı ve en yüksek maaş alan isim olması nedeniyle gönderilmek isteniyor. Maaşı yıllık 4 milyon Euro'yu buluyor.

Ülkesi Brezilya'da bazı kulüplerle görüşmeleri devam eden 34 yaşındaki ön libero 19 resmi maçta 1 gol-1 asist üretti.

SOSA

Sosa, yine maaşı yüksek olduğu için radara takılan isimlerden. Bunun yanında çok sık sakatlanması ve performansının düşük olması problem.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ocakta kontrattan çıkmak için yoğun çaba var. 36 yaşındaki orta saha 16 resmi maçta 951 dakika forma giyip, 1 asist yaptı.

MEYER

Performansı Fenerbahçe seviyesinde görülmeyen Max Meyer, kontenjanın boşalması için feda edilebilir.

Yeni gelecek hocanın kararı belirleyici olacak ancak ayrılma ihtimali hayli yüksek. 26 yaşındaki orta saha 10 maçta 414 dakika oynarken 1 golü Avrupa'da attı.

ROSSİ

Bulunduğu bölgedeki kalabalık nedeniyle kulübeye oturan Rossi, kiralık ve sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Yine kontenjan doluluğu nedeniyle feda edilmesi muhtemel. 21 resmi maçta 1101 dakika oynadı. Bu süre zarfında 2 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

YORUMLAR 9
  • Mümin Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Son 4 sezonda tahmin edersem 100 (yüzün )üstünde futbolcu transferi yapıldı.Benim merak ettiğim transfer neye göre yapılıyor.Elinde bir takım var eksiklere göre transfer yapılmazmı.öyle olmalı diymi .Eksik ve aksayan bölgeye göre transfer olur.Avrupa öyle.Ama bizde maaaleeseef.
    Cevapla
  • Üsküdar... 2 yıl önce Şikayet Et
    Zach da gitmeli. Oynarken izleyin hep yan top, adamlarını kaçırıyor, onun yüzünden kaç gol yedik...
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Rossi kalmalı aga gerisi gidebilir gerçekten bu takıma katkısı dokunun oyunculardan rossi Geri kalanı gidebilir güzel bir hoca getirilebilir
    Cevapla
  • Has Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Rossi sahada bombos dolaniyor ne katkisi.
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    tüm gol pozisyonlarını rossi üretiyor rossi kalmalı çünkü çok çalışkan ve kaliteli bir oyuncu
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyunculara bu kadar parayı veriyorsunuz kaliteli bir hocaya veremiyorsunuz jorge jesus hocayı alın sadece bunlardan birinin parası ediyor bak fener nasıl düzeliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle