Fenerbahçe, Max Meyer'i Karagümrük'e önerdi!

Fenerbahçe'de istenilen performansı sergileyemeyen Max Meyer, Fatih Karagümrük'e önerildi. Volkan Demirel'in bu teklife sıcak baktığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe, Max Meyer'i Karagümrük'e önerdi!
Fenerbahçe, Max Meyer'i Karagümrük'e önerdi!
GİRİŞ 04.01.2022 09:43 GÜNCELLEME 04.01.2022 19:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Farioli sonrası Volkan Demirel ile tekrar çıkışa geçen Fatih Karagümrük'e Max Meyer önerildi. Fenerbahçe'nin sezon başı transferlerinden olan Max Meyer, Sarı-Lacivertlilerde beklenen performansı sergileyemeyince oyuncunun başka bir takıma kiralanması gündeme geldi. Bu bağlamda başvurulan ilk ekip ise Fatih Karagümrük oldu. Volkan Demirel'in Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı ve futbolcuyu kadrosunda görmek istediği öne sürüldü.

VOLKAN DEMİREL SICAK BAKIYOR

Fenerbahçe'nin sezon başında bedelsiz olarak Köln'den transfer ettiği Max Meyer'in yeni takımı Fatih Karagümrük oluyor. Kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen 26 yaşındaki futbolcu, Sarı-Lacivertliler tarafından Karagümrük'e önerildi. Volkan Demirel'in çalıştırdığı İstanbul ekibi, Max Meyer'in kiralanmasına sıcak bakıyor.

10 MAÇTA 1 GOLÜ VAR

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 10 maça çıkan Max Meyer, 1 gollük performans sergiledi. Sarı-Lacivertliler ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan Alman futbolcunun güncel piyasa değeri 1,2 milyon euro.

YORUMLAR 4
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende volkan dan umutluyum. FB. Nin Birilerinin elinden aldım showu için transfer ettiği abur cubur transferlerin hepsinden kurtaracaktır
    Cevapla
  • Malazgirt...71 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Max Almanya'da çok iyi idi ; meneceleri hayatını kararttı
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Yağdı yağmur çaktı şimşek. Volkan’da oldu td.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu meyerden umutluyum futbolu biliyor düzenli oynarsa Yıldız olabilir o ışık var..bence
    Cevapla