Jose Mourinho'nun gözü Berke Özer'de!

İtalyan basını Jose Mourinho yönetimindeki Roma'nın, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Berke Özer'i transfer gündemine aldığını duyurdu.

Jose Mourinho'nun gözü Berke Özer'de!
Jose Mourinho'nun gözü Berke Özer'de!
GİRİŞ 04.01.2022 09:34 GÜNCELLEME 04.01.2022 19:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İtalyan ekibi Roma'nın, Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Berke Özer'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Calciomercato'nun haberine göre, İtalya Serie A ekibi Roma, Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Berke Özer'i gündemine aldı. Sarı-lacivertli takımın 2000 doğumlu kalecisini Roma'nın sportif direktörü Tiago Pinto'nun yakından takip ettiği vurgulandı.

Haberin detaylarında Roma'nın Berke Özer'i sezon bitmeden ikna etmek istediğinden bahsedildi. Serie A devinin genç file bekçisiyle ilgili planı da netlik kazandı.

PATRICIO'NUN YEDEĞİ OLACAK 

Roma'nın Berke Özer'i transfer etmesi halinde Rui Patricio'nun gerisinde ikinci kaleci olarak değerlendireceği ifade edildi. Öte yandan Berke Özer'le Avrupa'dan bir çok kulübün transfer etmek için ilgilendiği vurgulandı.

F.BAHÇE'DE ELDİVENLERİ DEVRALDI 

Sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır'ın sezon ortasında yaşadığı sakatlık sonrası eldivenleri devralan Berke Özer dikkat çeken bir performans sergiledi. Genç file bekçisi 14 mücadelede forma giyerken kalesinde 14 gol gördü. Berke Özer bu maçların 5'inde ise kalesini gole kapattı.

SEZON SONUNDA BOŞA ÇIKACAK 

Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonu başında kadrosuna kattığı Berke Özer'in sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak. 21 yaşındaki file bekçisinin güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro civarında.

2 MİLYON 500 BİN EURO 

Bucaspor altyapısında yetişen Berke Özer, 2012-2013 sezonunda bedelsiz olarak Altınordu'nun yolunu tuttu. İzmir ekibinde A takıma kadar yükselen Berke Özer, 2018-2019 sezonunda 2 milyon 500 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer oldu. Berke Özer geçtiğimiz 2 sezonu kiralık olarak Westerlo'da geçirdi.

YORUMLAR 5
  • Jose 2 yıl önce Şikayet Et
    nerde gördü jose morunio Berke yi...
    Cevapla
  • Namık kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Olm intarmetten izlemistir adam fln gondermistir hiç mi dusunemiyosun
    Cevapla
  • Rüyasında 2 yıl önce Şikayet Et
    Aksakallı dede görünümündeki katolik dede demiş!!
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Altay yı da böyle şişirdiler sonra patladı gitti.
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Oh olmuş. Fb ye zarar..
    Cevapla