Zeki Murat Göle: Üretkenlik sıkıntısı yaşadık

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle, “İki lig aşağıdaki takıma oynarken daha konsantre olmanız gerekiyor.“ diye konuştu.

Zeki Murat Göle: Üretkenlik sıkıntısı yaşadık
Zeki Murat Göle: Üretkenlik sıkıntısı yaşadık
GİRİŞ 30.12.2021 00:41 GÜNCELLEME 30.12.2021 00:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Fenerbahçe evinde Afjet Afyonspor’u 2-0 mağlup etti.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle, Afyonspor’u gösterdiği mücadele için tebrik ederek, “Cem Hocayla beraber iyi bir çıkış yakaladılar. Bugün de onu sahaya yansıttılar. Sonuna kadar mücadele ettiler. Onları mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Böyle maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşanıyor. Bunu daha öncede yaşadık. İki lig aşağıdaki takıma oynarken daha konsantre olmanız gerekiyor. Bunun zararlarını sahada gördük bugün. Oyuna iyi başlayamadık. Karşılama anlamında sıkıntılar yaşadık. Birlikte oynamamış oyunculardan oluşan kadrodan dolayı düşünüyoruz. Pozisyon da verdik. 1, 2 tanesi tehlikeliydi. Üretkenlik sıkıntısı yaşadık. Sadece tek bir pozisyonumuz var. Onun dışında müdahale etmek zorunda kaldık. İkinci yarı başlarken değişiklik oldu. Bundan dolayı tempo yapabildik. Sonuçlandırmada problemler yaşıyoruz, bir an önce çözmemiz gerekiyor. Uzatmalarda rakip yoruldu ve fazla mücadele ettiler. Akabinde 2 gol bulduk, tur atlamasını bildik. Bu anlamda sevinçliyiz“ dedi.

YORUMLAR 2
  • Dadaş fenerbahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen de hoca mısın
    Cevapla
  • Mehmet TİMUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim neden üretkenlik yapamıyorsunuz dünyanın parasını alıp top oynayamıyorsunuz başka işiniz mi var oynayın asgari ücretli çıkıp ta ben üretemiyorum diyor mu işinizi yapın yazıklar olsun size krallar gibi yaşayıp
    Cevapla