Rıdvan Dilmen: Türk futbolu temiz oynanmıyor

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: Türk futbolu temiz oynanmıyor
Rıdvan Dilmen: Türk futbolu temiz oynanmıyor
GİRİŞ 22.12.2021 23:21 GÜNCELLEME 23.12.2021 01:09
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin maçın 38. dakikasında 9 kişi kalan Karagümrük'e karşı üstünlük sağlayamaması taraftarın tepkisine neden oldu. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, maçın ardından Fenerbahçeli futbolcuların performansı eleştirdi.

Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Tartışılmaya neden olmayan bir penaltı. Caner ne dedi raporlardan bakılır. Fenerbahçe sezon basında olmadığı kadar topa hakim. Karagümrük arkada pas yapan bir takım. Bir kaç deneme sonrası karşı karşı kaldı ve Karagümrük golü buldu. Fenerbahçe'nin rakiplerine top vermeyeceğini düşünüyorum yeni formatında. 11-9 olarak oynamakta kolay değil."

"Fenerbahçeli oyuncular hocadan dolayı böyle oynayamıyordu"

Biz oyunu böyle oynuyorduk ama hocamızdan dolayı oynayamıyorduk diyebilir Fenerbahçeli futbolcular. İlk yarıda Karagümrük kontra oynuyordu golü buldu. Bir kaç Fenerbahçe pozisyonu vardı bir tane de penaltı. 11-9 olayının avantajını kullanmak için Fenerbahçe çift forvete dönebilir. Değişiklik olmadan da kazanabilirsin ama daha çabuk sonuç almak için olabilir. Fenerbahçe'nin yüzde 99 puan kaybetme şansı yok gibi görünüyor. Takım uçacak değil tabii ki yeni hoca gelse de. Gelecek teknik direktörün ismi çok önemli. "

Fenerbahçe'yi ne hale getirdiler 

Koskoca Fenerbahçe'yi ne duruma düşürdüler. Gam yok, ruh yok, maç bitse de gitsek havasındalar. Hiçbir şekilde mazereti yoktur. Ne Pereira, ne de Ali Koç. Bugünün tek sorumlusu oyuncular. Futbolcularında bir bakması lazım. 8 kişiye karşı top oynuyorsun. Taktik analizi insanlara saygımdan dolayı yapmıyorum. Bu maç 4 dakika falan uzamaz. 7 dakika uzar bu maç. 

"Trabzonspor uçakta horon oynuyor" 

"Trabzonsporlular uçakta “horon” oynuyor. O kadar iştahlılar. Fenerli oyuncular sahada futbol oynayamıyor. Fenerbahçe 11'e 9 oynadı, rezil oynadı, gamsız oynadı, sana ne bundan Erkan Özdamar, neden vermiyorsun kemiksiz golü... Serdar Dursun'un golünde faul filan yok."

"TFF'ye çağırsınlar her şeyi anlatayım"

"Türk futbolu kesinlikle temizlenmeli. Beni TFF'ye çağırsınlar her şeyi anlatayım. Bir hakemi cezalandırıyor diğerini cezalandırmıyorlar. Fenerbahçe - Beşiktaş maçında orta hakem Fırat Aydınus ceza alıp bu hafta maç alamıyor ama o maçın VAR hakemi görev alıyorsa, o maçtaki penaltı pozisyonunda VAR hakemi Fırat Aydınus'a 'İzle hocam' diye çağırmış fakat Fırat Aydınus olmayan penaltıyı vermiştir. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarını dinlesinler. Ondan sonra Türk futbolu temizlensin."

"Löw'ün geleceğini zannetmiyorum"

Löw'ün gelme ihtimali olduğunu pek düşünmüyorum. Gelmesini de çok da aşırı istemem. Zaten Adanaspor'da tarih yazmış küme düşmüştü.

YORUMLAR 69
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    caneri satinalan fener , futbolu bitiren hakemler . utanmaz yuzsuzler sizi gidi
    Cevapla
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet Türk futbolu temiz değil ve sende buna destek veriyorsun. Devlet kanalında milleti gaza getirme. Senin yerin fb TV. Git orda fb destekle. Aziz ve Adnan Polat şov yaparken sen neredeydin. Tabi o zamanlar lig temizdi. Şimdi kirlendi.
    Cevapla
  • TATAR REMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    türk futbolu haluk ulusoy denen varlik tarafindan masa oyunlari tohumu atılmıştır ts liler tökezleyince bağırmaya başlarlar demedi deme
    Cevapla
  • Saadettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan hocam dün Caner in pozisyonuna hiç değinmedin. Serdarın attığı gol herkes tarafından net faul diye yorumlandı. Bir tek siz gol diyorsunuz. Bunu da söylermisin Caner neden kendini attırmak istedi. Ama penaltı ve kırmızı kart doğru karardı.
    Cevapla
  • Azerbaycandan 2 yıl önce Şikayet Et
    TFF ye niye acikliyorsun.Sucluya sucunu mu anlatacan.Halka acikla iste eline vermisler miktofonu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle