Fenerbahçe'de Pereira'dan Crespo kararı

Fenerbahçe’de Pereira’nın ısrarıyla transfer edilen Crespo orta alanda yeteneklerini konuşturmaya başladı. Gustavo’dan formayı kapan Portekizli futbolcu, Beşiktaş derbisinde ilk 11’de görev yapacak.

Fenerbahçe'de Pereira'dan Crespo kararı
Fenerbahçe'de Pereira'dan Crespo kararı
GİRİŞ 16.12.2021 10:11 GÜNCELLEME 16.12.2021 10:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de Miguel Crespo rüzgarı esiyor. Portekizli futbolcu özellikle son dönemdeki performansıyla büyük beğeni kazansa da bu durum Teknik Direktör Vitor Pereira için sürpriz değil.

Yeni sezona 3-4-3 sistemi ile başlayan ve bu dizilişte ısrarcı olan Pereira için sol kanada alınacak oyuncu büyük önem taşıyordu. Ancak orta sahaya da takviye gerekiyordu. Orta sahada benzer tipte çok fazla oyuncu olduğu için Pereira bu bölgeye daha sert ve fizik gücü yüksek bir isim arıyordu.

Crespo formayı kaptı

Bu isimlerin başında da Crespo geliyordu. Portekizli oyuncuyu yakından tanıyan Vitor Pereira, Crespo’nun transferinde bir hayli ısrarcı oldu. Deneyimli çalıştırıcı sol kanat transferinden vazgeçerek bu bölgeyi Novak, Ferdi, Muhammed ile doldurabileceğini ifade etti. Maliyet açısından da çok uygun bir transfer olan Crespo kesici özelliğinin yanı sıra topu da iyi kullanıyor. Milliyet'in haberine göre; Miguel Crespo bu özellikleri sayesinde Luiz Gustavo’nun da önüne geçti. Beşiktaş derbisi öncesi formayı kapan Crespo’nun takımdaki yeri garanti.

Jose Sosa veya Zajc

Portekiz ekibi Estoril’den transfer edilen futbolcunun yanında ise derbi maçta Jose Sosa ya da Miha Zajc’tan birinin oynayacağı öğrenildi. Bu sayede Crespo kendi karakteristik orta saha özelliklerini daha rahat kullanacak. Kesici ve defansif özellikleri için transfer edilen başarılı futbolcu derbi maçta bu noktalara daha çok odaklanabilecek.

YORUMLAR 3
  • Gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu peraire den scaot olarak faydalanda bu feberbahçe daha çok verim alacak belki
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk geldiğinde topu hemen yanındakine veriyordu. Eyvah yine düz bir topçu nerden buldular bunu dedim. Ancak gerçekten iyi futbolcuymuş. Top tekniği oyunu iki yönlü oynaması defansif ve hücum katkısı üst düzeyde . Adam geçmesi top taşıması soğukkanlılığı pasları gayet iyi. Bir de gördüğüm kadarıyla sempatik çalışkan şımarık değil.
    Cevapla
  • Fb li 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir kumaşı var
    Cevapla