Fenerbahçe'de savunma tamamen çöktü

Sarı-lacivertlilerin Gaziantep deplasmanında savunması adeta çöktü. Kim, Gustavo, Szalai ve Ferdi bireysel hatalarla takımı zora soktu, Pereira'nın planları son buldu.

Fenerbahçe'de savunma tamamen çöktü
Fenerbahçe'de savunma tamamen çöktü
GİRİŞ 15.12.2021 10:00 GÜNCELLEME 15.12.2021 10:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de 3-2 kaybedilen Gaziantep deplasmanında bireysel hatalar can sıktı. Özellikle takım savunmasında gelen arka arkaya hatalar sonuca direkt etki etti.

Yenilen 3 golde de savunma bölgesinde yer alan oyuncuların bireysel hatalarının olması gözlerden kaçmadı. İlk 2 golde orta sahadan çıkarken topu kaptıran Luiz Gustavo hatalıydı. Gustavo, 2 golde de bariz hatalarıyla saç baş yoldurdu. Brezilyalı futbolcu hatalar üzerine 61. dakikada kenara alındı.

2. golde de Ferdi Kadıoğlu yaktı. Rakibine arkadan müdahale ederek penaltı yaptıran Ferdi'nin hamle zamanlaması hatalıydı. Ancak esas şaşkınlığı Kim Min Jae yarattı. Sezonun yıldızlaşan ismi son bölümde yaptığı bireysel hatalarla öne çıktı.

5 fırsat 3 gol

Kim, Szalai ile de zaman zaman iletişim sıkıntısı yaşadı. Tisserand da benzer şekilde uyumsuzluklar yaşadı. Zaten Gaziantep'in attığı 3. golde Kim'in hatasında Figueiredo affetmedi. Sarı-lacivertliler böylece en çok güvendiği takım savunmasında sorun yaşadı. Bu durum Vitor Pereira'nın planlarının çökmesine de neden oldu.

Gaziantep maç boyunca Fenerbahçe kalesinde 5 net fırsat yakalarken, 3'ünde gol oldu. Tüm bunların sonucunda sarı-lacivertliler adeta rakibe kendi kendine maçı hediye etti. (Milliyet)

YORUMLAR 6
  • Dadaş fenerbahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    savunma değil gustavo çöktü ne zaman oynasa tırt
    Cevapla
  • Enes e 2 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo gitmeli
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Fb nin En azından ilerisi kuvvetli, gs de savunmada yok hucüm ise hiç yok.
    Cevapla
  • T d 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayır çöken Ali Koç ve periara sistemi ikiside fb den hemen gitmeli
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Olurmu szlai 25 kim 30 milyon Euro
    Cevapla
  • RECEP ALTIN 2 yıl önce Şikayet Et
    luyimdana 40, marcao 50milyon...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle