Volkan Demirel: Fenerbahçe'de yenilgi konuşulmuyor!

Yayıncı kuruluşta yayımlanan beIN Süper Lig programının yorumcusu olan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin 3-2'lik Gaziantep FK mağlubiyetini değerlendirdi.

Volkan Demirel: Fenerbahçe'de yenilgi konuşulmuyor!
Volkan Demirel: Fenerbahçe'de yenilgi konuşulmuyor!
GİRİŞ 14.12.2021 10:01 GÜNCELLEME 14.12.2021 10:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Volkan Demirel beIN Süper Lig programında Fenerbahçe'nin, Gaziantep FK'ya 3-2 kaybettiği maçın ardından yorumlarını paylaştı.

Başarılı futbol adamı, mağlubiyetin yanı sıra takımdaki çoşkusuzluğa dikkat çekti. Sarı-Lacivertli futbolcular; Miha Zajc ile Miguel Crespo'nun maçın hemen ardından yayıncı kuruluşa gelip, röportaj vermesine değinen Volkan Demirel, "Maç biteli 5-6 dakika olmadan Fenerbahçe'den iki oyuncu, röportaja geliyorsa içeride demek bu yenilgi konuşulmuyor. Ben yenilip gelsem içeri derim ki, "Kardeşim, nasıl bir maçı kaybettiğimizin farkında mısınız?" diye silkelerim insanları" dedi. 

YORUMLAR 10
  • Ela 2 yıl önce Şikayet Et
    Evine geri dön kaptan
    Cevapla
  • marcao 2 yıl önce Şikayet Et
    volkanı takımın başına getirinde boyunun ölçüsünü alsın
    Cevapla
  • e.güler 2 yıl önce Şikayet Et
    coşkusu yeter
    Cevapla
  • Yüksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ile ilgili haberin altına Fenerbahçeliler başka takımla alakalı yorumlar yazmislar. Kimin kuyruk acısı var acaba
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    6 kasım 6 tane.7 Aralık 7 tane.ali samiyeni kapanış.Türk Telekom açılış.avni Aker kapanış.avni Aker açılış.İnönü kapanış.İnönü açılış.abi biz Fenerbahçe olarak bıktık sizden.ama siz akıllanmıyorsunuz.pişkinlik yahu
    Cevapla
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal Mehmet,çok güzel kapak yapmışsın.
    Cevapla
  • Saim 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet herkes 7 aralıkta atılan 7 golü konuşuyor başta Mesut, nasıl yendik ama 7 sene yeter artik
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim sen kuyruk acısı tabirinin sözlüğün 6 ci sırasındaki 6 izahtan 6 cisi gibisin.. 6indan kalkamamış gibisin hala.. 6 n gününde toplanan 6 kadidinin 6 nda kalan 6 koltuğun çektiği izdirap gibi 6 nin 6 nda ki ezikliginiz.. o yüzden her fb haberine ziplayişiniz..
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    1911 miydi gs li.. gs maca 7 kişi başlamış fb ise 8 gs 11 kişi bitirirken fb ise başladığı gibi 8 kişi bitirmiş.. hava muhalefeti nedeniyle ozellikle karşı yakada oturan fb li futbolcular taksim e gelemeyerek maçı kaybetmiş.. sizin sanınıza yakışan da o.. adil ve eşit mücadele etmek öteden beri hiç siz de var olmamış ki şimdi olsun..
    Cevapla
  • GSli 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklisin kardeşim 7 kişiyle 7-0 kuyruk acısı olunca böyle oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle