Pelkas gemileri yaktı! Ayrılık iddiası

Geçen yıl performansıyla F.Bahçe'yi sırtlayan Yunan yıldız Pelkas bu sezon teknik direktör Vitor Pereira'nın gözüne giremedi. Yedek kulübesine mahkum kalan yıldız oyuncuyla ilgili flaş iddia ortaya atıldı.

Pelkas gemileri yaktı! Ayrılık iddiası
Pelkas gemileri yaktı! Ayrılık iddiası
GİRİŞ 27.11.2021 18:48 GÜNCELLEME 28.11.2021 15:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitrios Pelkas'ın ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Portekizli teknik adamın göreve gelişiyle birlikte ilk 11'de fazla forma şansı bulamayan Dimitrios Pelkas gemileri yaktı.

Sarı-lacivertli takımdan ayrılmak istediği öne sürülen Pelkas, Fransız temsilcisi Lyon ve Rus ekibi Dinamo Moskova'nın radarında.

BU SEZON GOL VE ASİST ÜRETEMEDİ
 

Yıldız futbolcu geçen sezon Süper Lig'de 7 gol, 8 asistle 15 gole direkt katkı vermişti. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon ise 7 Süper Lig ve 5 Avrupa Ligi maçında henüz gol ve asist üretemedi.

FORMA ŞANSI BULMASI ZOR 

İrfan Can'ın form grafiğinin yükselmesi, Mesut Özil'in eski günlerinden esintiler sunmasının ardından Pelkas'ın sezonun geri kalanında da forma giymesi zor görünüyor.

YORUMLAR 12
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman eninde sonunda gelecek... Tekrar Avrupa şampiyonluğu için oynayacağız!
    Cevapla
  • FB07 2 yıl önce Şikayet Et
    Forma şansı bulamaz tabi. Gerekli yerlere futbolcu alacaklarına ne varsa orta sahaya topladılar. Adam akıllı forvet yok yeminle o beğenmedikleri Fernandao’yu arar olduk. Meyer gibi çöpleri toplayıp geldiler. Vitor Pereira’nın bu sene Fenerbahçe’ye tek faydası Kim Min Jae’yi getirmek oldu.
    Cevapla
  • İrfan 2 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi billahi pelkas giderse bu yöneticiler başta Ali Koç olmak üzere tümü takımı terk etsin yoksa gerçekten Fenerbahçe'yi bitirmeye gelmişler diye düşünecem olan Allah'tan korkun adamın nasıl top oynadığını geçen yıl hepimiz gördük şimdi bu sezon adam bi maç oynuyor diğer maç oynayamiyor hangi futbolcu böyle kendini maça verir inşallah böyle bir niyetleri yoktur Ali başkan seni çok seviyoruz ama yeter bu takıma yazık etmeyin lütfen yeter gerçekten Fenerbahçe'yi bi iğne ucu kadar düşünüyorsanız bunu ne bu taraftara nede oyuncuya yapın
    Cevapla
  • türk-fener 2 yıl önce Şikayet Et
    satin gitsin yunan cocugunu franfurt macinda penaltiyi katletti fener avrupadan elendi eger o penalti gol olsaydi galibiyetle baslayacak moral bulacaktik 2 puani silin franfurtdan bize yazin sansimiz devam edecekti
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporumuza gel, biz de Yunan futbolcular iyi iş çıkarıyor.
    Cevapla
  • cacik-caciki 2 yıl önce Şikayet Et
    kemence ve sirtaki horon ayni tür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle