İrfan Can Kahveci'den derbi açıklaması!

Fenerbahçe’de son haftaların formda ismi İrfan Can Kahveci, "Galatasaray maçı bizim için çok kritik. Derbiyi kazanıp, şampiyonluk hesaplarına yeniden başlayacağız" dedi.

İrfan Can Kahveci'den derbi açıklaması!
İrfan Can Kahveci'den derbi açıklaması!
GİRİŞ 20.11.2021 10:02 GÜNCELLEME 20.11.2021 10:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İrfan Can Kahveci, uzun süren sakatlık sürecinin ardından Konyaspor maçında müthiş bir frikik golüyle sahlara dönmüştü. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 3-0 kazanılan Antwerp mücadelesinde de gecenin yıldızlarından biriydi. İrfan, Milli aradan önceki son Kayserispor maçında bir sakatlık yaşamıştı. Ancak başarılı oyuncu tamamen iyileşip Galatasaray derbisi öncesi hazır hale geldi.

‘Kötü günler bitti’

İrfan, ligdeki son 4 maçın kendileri için çok sıkıntılı geçtiğini belirtti. 26 yaşındaki yıldız, “Artık buna ‘dur’ dememiz gerektiğini biliyoruz. Kötü günleri arkamızda bıraktık. Açıkçası lige verilen Milli ara bize çok iyi geldi. Ben dahil, birçok sakat oyuncumuz takıma katıldı. Diğer yandan Milli göreve giden arkadaşlarımız da moralli ve sağlıklı bir şekilde döndü” dedi. İrfan Can Kahveci, derbinin kendileri için çok kritik olduğunu belirterek, “Bu maçın önemini herkes çok iyi biliyor. Derbiyi kazanarak şampiyonluk hesaplarına yeniden başlayacağız. Hepimiz bunu yapabileceğimize inanıyoruz. Yeni bir sayfa açmak için takım olarak hazırız” diye konuştu. (Fanatik)

YORUMLAR 2
  • marcao 2 yıl önce Şikayet Et
    türk futbolunu kurtaracak adam adam gibi adam irfaaaannnn... 8-10 tane atar bu geseye
    Cevapla
  • naber. millet 2 yıl önce Şikayet Et
    naebr millet
    Cevapla