Fenerbahçe'de Galatasaray öncesi alarm!

Sarı-Lacivertli ekipte Kayserispor maçı öncesi 3 oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular haftaya oynar ve kart görürse, milli ara sonrası Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de Galatasaray öncesi alarm!
Fenerbahçe'de Galatasaray öncesi alarm!
GİRİŞ 31.10.2021 17:07 GÜNCELLEME 31.10.2021 17:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Konyaspor maçı öncesi Sarı-Lacivertlilerde Gustavo ve Novak ceza sınırında bulunuyordu. Gustavo sakatlanıp çıktı, kart görmedi. Novak da 41'de girdiği oyunu kartsız tamamladı. Dün gece kart gören Zajc ise ceza sınırına geldi. 3 futbolcu önümüzdeki hafta oynar ve sarı kart görürse, Milli ara sonrası Galatasaray'a karşı giyemeyecek.

YORUMLAR 6
  • 50 ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben 47 yıllık bir fenerli olarak ,yönetim degistigi günden beri bu takımın asla şampiyon olamayacağını defalarca söyledim, bak yine diyorum bu Tk şampiyon olamaz.
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe-galatasaray maçın Sonucu 3 0 gs kazanır Eğer Değişim olamazsa Teknik direktör Değişikliği Olursa Fenerbahçe Kazanır
    Cevapla
  • Musa Demir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tm Da Sorun Bunlar Değil ki Sorun Teknik direktörde Ve Yönetim Arkadaşlar Anlaycğnz Umut Hayal Etmeyin Şampiyonluğu Başarıyı Gerçek Şu ki Vitor Oldukça Olmaz Fenerbahçe Dedinmi Deneyimli Disiplinli Teknik direktör Olmalı Fenerbahçe Fenerbahçe olduğu Gústermeli Ali koç ta Bir Şey çıkmaz Geçen Sene Yine milli ara Aynı bu günkü fenerbahçe Ruhu Teknik direktörü Değiştirseydi Şampiyon Olacaktı umarım Aynı Hatayı Yapmaz Bu Gece Günderse Yarından iyi
    Cevapla
  • Merdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    bunların oynamaması daha iyi bizim için başta Gustavo teneke !
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu sus iste yenilirse sakatlari bahane ederiz . her hafta hakemlere sallamayi uyandi millet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle