Osayi Samuel hakemlere küfür ettiği paylaşımı kaldırdı

Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu Osayi Samuel, Trabzonspor maçının ardından hakemlere hakaret ve küfür içeren bir paylaşım yapmıştı. Nijeryalı futbolcu bu paylaşımını kaldırdı.

Osayi Samuel hakemlere küfür ettiği paylaşımı kaldırdı
Osayi Samuel hakemlere küfür ettiği paylaşımı kaldırdı
GİRİŞ 18.10.2021 14:43 GÜNCELLEME 18.10.2021 22:40
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu Osayi Samuel, maçın ardından sosyal medyadan hakemlere hakaret ve küfür içeren bir paylaşım yaptı.

Osayi Samuel paylaşımında, "Türk hakemleri b.k gibi, tüm keyfimi kaçırdılar" dedi. Sosyal medyada bu anlar kısa sürede yayılırken Arda Turan'ın bu sebepten aldığı ceza hatırlatıldı.

Osayi Samuel snapchat hesabından paylaştığı bu hikayeyi kısa sürede kaldırdı.

YORUMLAR 27
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi futboldan soğuttular,, hakem yanlış karar verebilir ancak bir kulübün oyuncularına nefretle bakamaz.. kukla kukla kukla..
    Cevapla
  • Çok Eski Hakem 2 yıl önce Şikayet Et
    En az 10 maç ceza verilmesi lazım.
    Cevapla
  • katibb 2 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerin bu kadar rahat katliam yapabilmeleri ligin kalitesini düşüyor. bu gün fenerin başına gelen yarın diğer takımlara da uygulanacak.. şu "kirli eller" altta kalmaz yani.. bu durum ülke imajına da çok zarar veriyor. bu hakeme 1 sezon düdük çaldırma bak bakalım böyle saçma maç yönetebiliyorlar mı ?
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene bu hakem denilen adam Feneri yaktı. Bu senede aynısını yaptı.. Ya zaten adam ön yargılı maçı yönetiyor. Ki'e ilk sarı kartı verince hemen akabinde geleceği belli idi ve kırmızı gösterdi. Burada birileri teknik direktörü uyarması lazım. Adam maçın kilit adamını attı ve Fener Altay'ın hatasıyla gol yedi. Maç orda bitti.
    Cevapla
  • Kayıp 2 yıl önce Şikayet Et
    bjk li olarak yüzde yüz katılıyorum.ama bu tepkinizi başka takımların hakkı yendiğindede ortaya koymanız lazım.bjk nin iki penaltısı son maçta verilmedi biz hakemden bahsedince söylediğiniz tek şey ağlamayın oluyor.acı çeken insanlarla alay ederseniz sessiz kalırsanız o acı illaki sizinde başınıza gelecek.evet fb nin hakkı idi .hakkını gasp ettiler dünki maçta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle