Ali Şansalan'a tepki! 'Fenerbahçe katledildi'

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Trabzonspor maçının hakemi Ali Şansalan'a tepki gösterdi.

Ali Şansalan'a tepki! 'Fenerbahçe katledildi'
Ali Şansalan'a tepki! 'Fenerbahçe katledildi'
GİRİŞ 17.10.2021 22:53 GÜNCELLEME 17.10.2021 22:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadaki hakem kararları hakkında konuşan Erol Bilecik "Bu akşam bizim için, Fenerbahçe camiası için kabul edilemez bir akşam. Maçın 23. dakikasına kadar bakılınca, 1-0 önde giden muazzam bir takımımız var. Bu şekilde gitseydi, hakemin herhangi bir müdahalesi olmasaydı, adaletli şekilde devam eden bir maç olsaydı, biz bu maçı muhtemelen 2-0 veya 3-0 bitirmiş olabilirdik. 23. dakikaya geldiğimiz zaman hakikaten 22 kişilik maç 22 kişi devam etti. Biz 10 kişi kaldık, diğer takım 12 kişi devam etti. Bütün kabul edilemez dediğimiz noktanın temel unsuru Sayın Hakem Bey. Hakeme bakıldığı zaman sadece sahada oynayan futbolcuların emekleri katledilmedi. Bütün camianın, teknik kadronun, yönetim kurulunun emekleri katledildi. Esefle kınıyoruz. Bunu hiçbirimiz hak etmedik Fenerbahçe camiası olarak. Ben şuna inanmıyorum, Sayın Hakem Bey yastığına kafasını koyduğu zaman nasıl uyuyacak, nasıl vicdanı rahat uyanacak merak ediyorum. Bunu kendisine bırakıyorum. Bu akşam resmen katledilen bir maç vardı. Bunun altını çizmek isterim." dedi.

Erol Bilecik ayrıca "Söyleyecek bir şey yok. 23. dakikadan sonra maç belirgin bir noktada devam etti. Olmayan sarı kartlar verildi." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • omer ts 2 yıl önce Şikayet Et
    yav he he... alistiniz hakemlerle kazanmaya... kazanamayinca alerji oldunuz...
    Cevapla
  • Muğla 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen haftaki mac neydi rize spor maçında 90+artı 10 gelen gol neydi hangi ülke de görülmüş maçın uzamasi resmen hakem fatih terime çalıştı bir an önce gol gelsin diye maçı uzattı ne bunları yazmıyorsunuz çıkmış biri fener hakkında konuştuğu zaman tepkiyi veriyorsunuz futboldan anlamadığımız, burdan belli oluyor yorumlarda .Haftaya da trabzonun hakkı yendiği zaman bu haftaki yorum yapanlara soruyorum ozaman ne diyeceksiniz hiç bir şey diyemezler
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    kardes o maci izledin mi neden 10 dakika verildi neden o kadar uzadi bizim en son letonya maci kaçıncı dakika da bitti
    Cevapla
  • erol 2 yıl önce Şikayet Et
    haklı,meakemeyi o sinirli anında punduna getirip atmadı,ne olurdu cüneyt gibi,aydınıs,özkahya gibi ikinci sarıyı vereceğine fener lehine faul verseydi,penaltıyı kornerle geçiştirseydi.fenere bu yapılırmı.Dürüst maç yönetemek ne demek.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    lehinize katlettiğiniz maçlara sayın normal bir maçtı ama
    Cevapla
  • yakup 2 yıl önce Şikayet Et
    Dayı sen hangi maçı izledin. insan taraflı izler de bu kadar da değil yani...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle