Mesut krizi büyüyor! Hastalığı bahane mi?

Kasımpaşa maçına yedek başlayan ve oyuna alınmayan Mesut Özil'in tişörtünü yedek kulübesine fırlatması, teknik direktör Vitor Pereira ile yaşadığı krizin ne denli ciddi boyutta olduğunu gösterdi.

Mesut krizi büyüyor! Hastalığı bahane mi?
Mesut krizi büyüyor! Hastalığı bahane mi?
GİRİŞ 04.10.2021 13:52 GÜNCELLEME 05.10.2021 09:40
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek Süper Lig'de liderliğini sürdürdü.

Sarı-lacivertlilerin dünya yıldızı Mesut Özil, teknik direktör Vitor Pereira ile yaşadığı gerilimle mücadeleye damga vurdu.

OYUNA GİRMEMESİNE ÇOK SİNİRLENDİ!

Teknik direktör Vitor Pereira'nın ilk 11'de şans vermediği yıldız futbolcu uzun süre saha kenarında ısınmasına rağmen oyuna girmemesine çok sinirlendi.

Mesut'un tişörtünü yedek kulübesine doğru fırlatması büyük krizin ayyuka çıkmasına sebebiyet verdi.

BOMBA İDDİA: HASTALIK BAHANE

Vitor Pereira ile Mesut Özil arasındaki gerilim 1 hafta öncesine dayanıyor.

Hatayspor deplasmanında yine yedek kalan Mesut Özil maçın bitimine çok kısa bir süre kala oyuna alınmasına çok bozulmuştu.

Hafta içinde Olympiakos sınavı öncesi grip olduğu için kadroya alınmayan yıldız futbolcuyla ilgili şok bir iddia kulislerde konuşuluyor.

Mesut'un Yunan ekibine karşı da yedek kalacağını öğrendiği ve bu nedenle hastalığını bahane ederek kadroya girmediği öne sürülüyor.

Kasımpaşa maçında hem yedek kalmasına hem de oyuna alınmamasına sert tepki gösteren tecrübeli yıldız ile Pereira arasında çok soğuk rüzgarlar esiyor.

Yaşanan krizin takıma büyük zarar vereceğini düşünen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ikili arasındaki gerilimi azaltmak için çaba harcıyor.

VITOR PEREIRA VAN PERSIE İLE BENZER BİR GERİLİM YAŞADI

Pereira, Fenerbahçe'deki ilk döneminde yine takımın en önemli isimlerinden biri olan Robin Van Persie ile benzer bir gerilim yaşamıştı.

Portekizli çalıştırıcının görevine son verilmesinde yaşanan bu gerilimin önemli rol oynadığı belirtilmişti.

Pereira ve Mesut Özil arasındaki soğuk savaşın önümüzdeki günlerde nasıl sonuçlar doğuracağı merak konusu olmuş durumda.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 38
  • erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenın başında türk hoca olsaydı banko oynardı neden oynatılmadığını başka turlu araştırın bence
    Cevapla
  • feculiuı 2 yıl önce Şikayet Et
    katar yolcusu kalmasınnn
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesuuuut naabuysun beaa
    Cevapla
  • SEDAT KALFA 2 yıl önce Şikayet Et
    ADAM FB den GİDERKEN TAZMİNATINI SON KURUŞUNA KADAR ALMIŞ BU ADAM FB ye ADIM ATABİLİR Mİ ATTIRDILAR ... NE ÇEKEYRUZ YA MAÇ SEYREDERKEN
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yani "Mesut Özil" diye illa ki oynaması mı gerekiyor? Geldiğinden beri ne katmış acaba Fenerbahçe'ye? Arsenal ,R.Madrid ve Fenerbahçe'deki oyununu bir kıyaslayın.
    Cevapla
  • Asalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahadaki en klas en verimli genede mesut.. oynadıkça verimi artar yedekte bırakınca değil.. zaten ismi rakibin iki üç kişi ile tutmasına neden olan bir oyuncu.. adamın ölüsü yeter bee sen neden bahsediyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle