Ali Koç: Sabrımızın bir noktası var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 8. haftasında 2-1 kazandıkları Kasımpaşa mücadelesi sonrası açıklamalarda bulundu.

Ali Koç: Sabrımızın bir noktası var
Ali Koç: Sabrımızın bir noktası var
GİRİŞ 03.10.2021 19:32 GÜNCELLEME 03.10.2021 19:32
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 8. haftasında 2-1 kazandıkları Kasımpaşa mücadelesi sonrası konuştu.

Koç'un açıklamaları şöyle:

"Milli araya lider girmek güzel. Geçen sezon da böyleydi. Sonra baş aşağı gittik. Gerek hakem hataları, gerek takım, gerek Kadıköy'deki kayıplar... Birkaç vites artırmamız lazım tabii ki."

"İnanıyorum ki takım birbirine alıştıkça, yeniler alıştıkça, hoca takımı, takım hocayı tanıdıkça daha iyi olacak. Ona şüphem yok. Allah kazadan beladan sakatlıktan korusun. Fenerbahçe tam kadro olduğu sürece sonuna kadar şampiyonluk yarışında olacaktır."

"Geçen sene de 7. hafta liderdik. Sonra düşüş oldu. Gerek şanssızlık, gerek hakem hataları. Biz doğru yoldayız ama futbolumuzda vitesi biraz daha arttırmamız gerekiyor. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İyi günde kötü günde yanımızdalar. İstem dışı olarak bazı oyuncuları yuhalamaları doğru değil. Biz kazanacaksak onlarla kazanacağız."

"Sabrımızın bir noktası var."

"Sabrımızın bir noktası var. Özellikle bir rakibimizin, geçen sezonun sonlarına doğru başlayan sistematik şekilde gerek kendi maçlarına atanan hakemler üstünde kurmaya çalıştıkları baskı gerekse de muhtemel rakiplerinin oynayacağı maçlar öncesinde de algıya yeltenmeleri kimsenin gözünden kaçmıyor."

"Josef'in yaptığı net kırmızı"

"Sivasspor maçında Josef'in yaptığı hareket dünyanın her yerinde kırmızı kart. Ona da gireceksin. 'Bizim hakkımız yendi ama burada da rakibin hakkı yendi' diyeceksin. Bizi bulaştırmasınlar. Herkesin penaltı dediği pozisyondan bize dokundular, artık dursunlar."

"Bu işin içinden çıkamayız"

"Bundan birçok kulüp rahatsız. Bir kulüp daha açıklama yaptı. Ben lafı evirip çevirmem. Olay tribünlere oynamaksa benim de tribünüm var. Söz konusu kulüpten daha çok taraftarım var. Biz ağzımızdan çıkan laflara dikkat etmek zorundayız. Bu işin içinden çıkamayız."

"Bu rakibimiz başına gelmeyenlerden, ön görerek, yakışıksız bir şekilde şikayetçi. Geçen sezon bir hakem Fenerbahçe ile ilgili şirketlerde çalışıyor diye bir sürü laf ettiler. Sivas maçında Josef'in yaptığı dünyanın her yerinde kırmızı kart. Ona da gireceksin"

"Bizi bulaştırmasınlar bu işe"

"Bizi bulaştırmasınlar bu işe. İkinci hafta başladılar. Antalya'nın penaltısı falan. Herkesin fikir birliğinde olduğu konuda bile konuştular. Durmazlarsa biz de başka kulvara gireriz. Herkes kaybeder. Rica ediyorum. Herkes kelimelerine dikkat etsin."

"Mesut Özil, buraya Mesut Özil'in kim olduğunu göstermeye geldi. Mesut Özil, buraya Fenerbahçe'yi 7 sene sonra şampiyon yapacak kadronun lideri olmaya geldi. 8-9 milyon euro'ya Kim Min-Jae'yi alabiliyorlarsa gelsin alsınlar bakalım"

YORUMLAR 39
  • Kazim Peker 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam isi ogrendi uranmasida lig basladigindan beri hakemler kolluyorr ayiptir ayip utan biraz ama nerde
    Cevapla
  • Es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    İnandıkmı sence numara dubara
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa’nın bir penaltısı verilmemiş. Yunan’ın karşısında hezimete uğramışsın hala konuşuyorsun.
    Cevapla
  • Rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yılıda başka takımları konuşarak gündem değiştirerek taraftarı uyutarak geçirdin, taktik aynı kaldığın yerden devam..
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    sadece göre göre josefin kirmizisinimi gördün o maçta bjk nin hakkı yendi buda kendince algı yapiyor sizi futbol katilleri acunla bir oldunuz TFF nasıl müsade ediyor bunlara aklım almiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle