Vitor Pereira: Bugün iyi oynadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa'yı 2-1 yendikleri maçı değerlendirdi.

Vitor Pereira: Bugün iyi oynadık
Vitor Pereira: Bugün iyi oynadık
GİRİŞ 03.10.2021 19:09 GÜNCELLEME 03.10.2021 19:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-1'lik Kasampaşa galibiyetini yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Portekizli hoca, "Milli ara çok doğru bir zamanda geldi. Kısa sürede 7 maç oynadık ve sakatlıklar yaşadık. Arada oyuncularımız dönecek ve maçlara hazırlanacağız. Bu dönem zor geçti. Bazı oyuncuları dinlendirdik. Aynı kalitede oyunu böyle devam ettirmek kolay değil. Bir sonraki milli ara için oyuncularım hazırlanma fırsatı bulacaklar. Bu zamanda çoğu oyuncularımızı dinlendiremedik. İki gün önce 3-0 gibi bir sonuçtan sonra bu maçı negatif etkileyebilirdi. Bugün iyi oynadık ve ana hedefimiz olan üç puanı aldık" dedi.

Sürekli maç sırasında not tuttuğunun hatırlatılması üzerine Portekizli, "Maç sırasında düzeltmemiz gereken şeyleri not alıyorum ki devre arasında bunları oyuncularıma anlatayım. Bazen kişisel olarak bazen kollektif olarak bu notları oyunculara aktarıyorum. Bu arada, bu röportajda da taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize bu maçta çok yardımcı oldular" ifadelerini kullandı.

Takımın dinlenmesinin önemine vurgu yapan Pereira, "İyi dinlendikleri zaman takımımın istediği seviyede olduğunu söyleyebilirim. Ama bu yoğun dönemde bunu göremedik. Elimizde yeteri kadar çözüm yoktu. 3 günde bir maç oynamadığımızda yüzde yüz bir performans sergileyebiliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Rzli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu federasyon bu başkan varken FB şampiyon olamaz
    Cevapla
  • OSMANLI TOKADI 2 yıl önce Şikayet Et
    bu fener kücücük yunana evinde 3 yiyip hezimete ugradiktan sonra sampiyon olsa neye yarar 10 yil arka arkaya sampiyon olsa neye yarar... iste ancak TÜRKIYE de böyle takimlari yenerler sonrada sugurt tesellesi ederler...kendi kendilerini kandirirlar ...TÜRKIYE de futbol denen birsey kalmamis
    Cevapla
  • Dadaş fenerbahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Congratulations man✔️
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Inanın kasımpaşa gol atmamak için o kadar zorladı ki kendini şaibeli bir maç oldu kasımpaşa zaten niye surekli süperlig de kaldığı anlaşıldı sanırım can kurtaran...
    Cevapla