Pelkas'tan Pereira'ya: Oynamak istiyorum!

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Pelkas, Olympiakos maçında sahada olmak istiyor. Pereira'dan şans isteyen başarılı oyuncu, "Her anlamda hazırım ve takımıma katkı vereceğime inancım tam. Şans bekliyorum" dedi.

Pelkas'tan Pereira'ya: Oynamak istiyorum!
Pelkas'tan Pereira'ya: Oynamak istiyorum!
GİRİŞ 28.09.2021 14:02 GÜNCELLEME 28.09.2021 14:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yunanistan'da oynadığı dönemde müthiş performanslar ortaya koyan Dimitrios Pelkas, çok iyi tanıdığı Olympiakos'a karşı şans bekliyor.

Yunan yıldız, Paok'ta oynadığı dönemde özellikle Olympiakos maçlarında rakibin korkulu rüyası olurken eski takımıyla çıktığı 201 maça 44 gol, 32 asistle damga vurmuştu.

Başarılı oyuncu, Pereira ile perşembe günü oynanacak maç için bir görüşme gerçekleştirdi. Hocasından şans isteyen oyuncu, "Kendimi her anlamda hazır hissediyorum. Takımıma katkı vereceğime inancım tam. Bu maçta görev verirseniz kazanmamıza yardımcı olabilirim" dediği öğrenildi. (Fanatik)

YORUMLAR 4
  • PeAceR 2 yıl önce Şikayet Et
    Pelkas bu takımın itici gücü ve her zaman ilk 11 de oynaması gereken oyuncusu . Sezon başında sakatlık geçirdiği için yeni yeni toparlıyorum. 2 maç son dakikalarda oyuna girdiği için kendini gösteremedi . Hemen çöp vasat bilmemne başlamışsınız. Burada negatif yorum yapanların rakip takım taraftarı olduğuna eminim. Pelkas ve mesut takım oturunca orta sahada harika işler yapacaklar. Sakatlıklar takımın belini büktü. Biraz toparlanınca kimse tutamaz. Bu şartlarda bile ligin lideri olarak domine ediyoruz. Bundan sonra o koltuktan da inmeyecegiz. Pelkas şampiyonluk kupasını kaldırırken göreceksiniz
    Cevapla
  • MATRAX 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahadayken pek oynamak istiyor gibi değilsin. Fenerbahçe bu çapsızlara kaldı. Sparişle forma istiyor, biraz mabadını kaldır sahada. Çapsız.
    Cevapla
  • Pelkas arkadaşa 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlamak için teknik direktör olmaya gerek yok. Geçen sezon Şampiyonluk yarışının kızıştığı son 10 hafta da dahil neredeyse 10 aydır ruh gibi geziniyor sahada. Ne oyuna katkısı var ne skora. Faydasız ve vasat. Fenerbahçe bu takım Kalite iyice düştü diye bu vasatlara yıldız muamelesi yapmak zorunda değiliz. 10 yıl öncesinin takımında bunlar top toplayıcı olamazalar.
    Cevapla
  • Pelkas 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne anlarmışsın be ..
    Cevapla