Fenerbahçe ve TFF'den Ferdi seferberliği

Fenerbahçe'de Pereira'nın gelmesiyle beraber performansı yükselen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu için hem sarı-lacivertli ekip hem de TFF harekete geçti.

Fenerbahçe ve TFF'den Ferdi seferberliği
Fenerbahçe ve TFF'den Ferdi seferberliği
GİRİŞ 18.09.2021 09:44 GÜNCELLEME 18.09.2021 22:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de sezona müthiş bir giriş yapan Ferdi Kadıoğlu şu ana kadar gösterdiği performansla ilk 11'in değişilmez ismi oldu. Vitor Pereira'nın yeni sisteminde 4'lü orta alanın solunda çok zor bir görev yapan ancak bunun üstesinden başarıyla gelen genç yıldız taraftarların da gözdesi oldu.

Ferdi'nin başarılı performansı sonrası hem Fenerbahçe hem de Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti. Sarı-Lacivertli yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 21 yaşındaki futbolcuyla nikah tazelemek için düğmeye bastı. Yönetim en geç ocak ayına kadar Ferdi'ye yeni sözleşme imzalatmayı planlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu da Ferdi konusunda harekete geçmiş durumda. Alt yaş kategorilerinde Hollanda formasını giyen genç oyuncu henüz A Milli Takım düzeyinde kararını vermiş değil. Geçtiğimiz günlerde Kanada Futbol Federasyonu'ndan teklif alan Ferdi Kadıoğlu düşünmek için süre istemişti.

TFF'nin de kısa süre içinde yıldız futbolcu ile görüşeceği ve Ferdi'nin önümüzdeki ilk maçta kadroya çağrılacağı öğrenildi. Alınan bilgilere göre Ferdi de Ay-Yıldızlı formayı giyme konusunda çok istekli.

Bu sezon 6 maçta oynayıp 1 gol ve 2 asistlik performans sergileyen genç yıldız özellikle Altay deplasmanında yaptıklarıyla gündeme oturdu. Ferdi attığı süper golün yanı sıra, Valencia'ya yaptığı asistle 3 puanın mimarı oldu. (Takvim)

YORUMLAR 3
  • fenerbahçe 2 yıl önce Şikayet Et
    bir futbolcu için teknik heyetin ne kadar önemli olduğunun kanıtıdır ferdi kadıoğlu ve samuel osayi tebrikler pareırae
    Cevapla
  • becerijksiz 2 yıl önce Şikayet Et
    senol günes türk mili takimina ihanetin belgesi ferdi gibi genc bir yetenegi milli takima kazindirmadi-- ali akman goller atiyor onu da görmüyordu hala yasli formsuz burakta inat etti formsuz ugurcan ton la gol yedi hala kalede oynadi yazik etti milli takima
    Cevapla
  • haha 2 yıl önce Şikayet Et
    aman sakın türk takımını seçme. bak mesuta gitti krallar gibi yaşadı kariyerini. sakın türküm edebiyatı yapıp burayı seçme. kariyerin biter.
    Cevapla