Sinan Gümüş, Dereağzı'nda tek başına çalışacak!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u sinirlendiren Sinan Gümüş, sene sonuna kadar Dereağzı'nda bireysel çalışmalarını sürdürecek. Transfer bitimine saatler kala Sinan'la ilgili gelecek tekliflerin dinlenilmeyeceği belirtildi.

Sinan Gümüş, Dereağzı'nda tek başına çalışacak!
Sinan Gümüş, Dereağzı'nda tek başına çalışacak!
GİRİŞ 08.09.2021 19:30 GÜNCELLEME 08.09.2021 19:30
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Ayrılıkta zorluk çıkartan Sinan Gümüş'le ilgili net karar verildi. Transfer süreci bitene kadar nasıl bir teklif gelirse gelsin Sinan, gönderilmeyecek. 27 yaşındaki futbolcunun, çalışmalarını altyapının yer aldığı Dereağzı Tesisleri'nde yapacağı belirtildi. Ali Koç, "Mayısa kadar kulüpte" tutacağım demişti.

Sinan Gümüş, altyapının olduğu Dereağzı'nda bireysel çalışmalarını gerçekleştirecek. 27 yaşındaki futbolcunun bir sezon boyunca forma giymeyeceği belirtildi.

"SORUN ÇIKARTACAĞIM"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Candaş Tolga Işık'ın programında, "İyi bir teklif geldi. Ama iki misli para istedi. Bize sorun çıkartana sorun çıkartırız. Mayısa kadar kulüpte tutacağım" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 31
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Burası Süper lig belki sezon içinde bir kaç kötü sonuç sonrası pereira gönderilecek ve gelen hoca sistemine uygun olduğunu düşünerek sinana şans verecek. Adam niye düşük ücrete daha küçük klübe gitsin, bu anlaşmayı yapanda ,3 yıl bu parayı bu adama taahüt edende bu yönetim önce kendilerini sorgulasınlar , klübü çok seviyor ise hatayı kendisinden bilip ödemesini cepten versin. futbolcu para için bu işi yapar burada oyuncunun suçu yok.
    Cevapla
  • Bhsh 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koçla oyunmu olur
    Cevapla
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç haklı daha yaşı 27 git başka yerlerde futbol hayatını surdür gitmezsen böyle yaparlar her zaman futbolcu haklı diğil
    Cevapla
  • Başkan 2 yıl önce Şikayet Et
    İstediğini yap.Söke söke parasını ödeyeceksiniz.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Mobbing uyguluyor aklınca bu şike kadar suçtur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle