Mame Thiam'ın imzası an meselesi!

Konyaspor, Mame Thiam’ın transferinde anlaşmaya çok yakın. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından 28 yaşındaki Senegalli golcü imzayı atacak.

Mame Thiam'ın imzası an meselesi!
Mame Thiam'ın imzası an meselesi!
GİRİŞ 21.08.2021 11:59 GÜNCELLEME 21.08.2021 11:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konyaspor, golcü transferinde rotasını F.Bahçe'ye çevirdi. Kadroda düşünülmeyen Thiam'ı isteyen yeşil-beyazlılar, transferde önemli mesafe kat etti.

Konya, 28 yaşındaki Senegalli golcüyle el sıkıştı. Sarı-lacivertlilerle bonservis pazarlığında da anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi.

Transferin önündeki tek engelin Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasındaki 'sonraki satıştan pay' maddesi olduğu bildirildi.

TARAFTARI HEYECANLANDIRACAK

Ufak pürüzlerin giderilmesi halinde Konyaspor formasını giyecek olan Thiam konusunda Başkan Fatih Özgökçen, "İnşallah kısa sürede sonlandırırız, takım tam olarak hazırlanmış olur. Hangi oyuncu olursa olsun taraftarımız heyecanlanır" açıklamasını yapmıştı.

Tecrübeli santrfor, geçen sezon sarı-lacivertlilerde 34 maçta 8 gol, 4 asist katkısı sağladı. 2019- 20'de K.Paşa'da ise 28 maçta 12 gol, 8 asist yapmıştı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • Cyn 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe. takimindan gidecek en son yabancı
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Thiam i gecen sezonda begenirdim. Ama nezaman onu en ileri ucta oynatmaya calistilar , o olmadi iste. Bence sol acik mevkinde cok iyidi Fenerbahcede.
    Cevapla
  • Fbli 2 yıl önce Şikayet Et
    FB tiamı çok arayacak samatta ya 10 basar elinden gelen mücadeleyi sergileyen bir futbolcuydu maliyeti fazla değildi FB yanlış yapıyor
    Cevapla
  • Cikkuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı Konya , fenere 7-8 milyon euroya geri satar
    Cevapla