Miha Zajc'a İtalya'dan sürpriz talip

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmesi yaşanıyor! Sarı-lacivertlilerde kamp döneminin yıldız ismine talip çıktı.

Miha Zajc'a İtalya'dan sürpriz talip
Miha Zajc'a İtalya'dan sürpriz talip
GİRİŞ 02.08.2021 09:40 GÜNCELLEME 02.08.2021 09:42

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık kapıda! Pereira yönetiminde kampın ve hazırlık maçlarının yıldızları arasında yer alan Miha Zacj'a talip çıktı.

Hazırlık maçlarında Fenerbahçe’nin yıldızlaşan ismi olan Miha Zajc, İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria tarafından takip ediliyor. İtalya basınında yer alan haberlere göre Sampdoria'nın hedefinde Miha Zajc var.

Çizme basınında çıkan haberlerde Sampdoria’nın teknik direktörü Roberto D’aversa’nın Sloven yıldızın taktiğine uyacağını ve geçen sene de Genoa’da oynadığı için çok rahat uyum sağlayacağını düşünüyor.

Serie A ekibi Sampdoria’nın kısa sürede Fenerbahçe’ye resmi teklif yapmayı düşündüğü ifade edildi. Sloven futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

Fenerbahçe'ye sezon başında geri dönen Miha Zajc kamp döneminde fazlaca forma şansı buldu. 27 yaşındaki orta saha 5 maçta 2 gol 2 asistle, toplamda 4 gole direkt etki etti. Öte yandan tecrübeli futbolcu, Zwolle maçından sonra Fürth mücadelesine de ilk 11'de başladı.

27 yaşındaki futbolcu, “Fenerbahçe’ye transfer olduğumdan beri bekleneni veremedim. Bunun farkındayım. Ancak pes etmedim. Burada kalmak istiyorum. Bunu göstermek için de elimdeki şansı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Hocamızın yaklaşımı da işimi kolaylaştırıyor. Umarım bu sezon Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşarım” dedi.

2018-19 sezonun devre arasında Fenerbahçe’ye gelen Zajc sarı lacivertlilerde 1.5 sezonda 27 maça çıkarken 4 gol attı, 1 asist yaptı. Sloven futbolcu geçen sezon Genoa’da ise 33 maçta şans buldu, 1 gol, 3 asistle takımına katkı verdi.

KAYNAK: FANATİK