Fenerahçe, Ndao için 2 oyuncuyu takasta kullanacak

Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Alassane Ndao'yu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Ademi ile birlikte Thiam'ı Karagümrük'e takasta önermeyi ve Süper Lig ekibine bir miktar da para teklif etmeyi planlıyor.

Fenerahçe, Ndao için 2 oyuncuyu takasta kullanacak
Fenerahçe, Ndao için 2 oyuncuyu takasta kullanacak
GİRİŞ 25.07.2021 10:17 GÜNCELLEME 25.07.2021 10:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki sezon şampiyonluk hasretini dindirmeyi amaçlayan Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira ile birlikte yeni bir sistem üzerine çalışıyor.

Portekizli hocanın raporuna göre transfer operasyonunu sürdüren sarı-lacivertliler, Karagümrük'teki performansı ile dikkat çeken Alassane Ndao'yu gündemine aldı.

Fenerbahçe yönetimi, bir dönem Galatasaray'ın da gündemine gelen Senegalli kanat oyuncusu için takas formülünü devreye sokacak.

Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği 2 isim artı bir miktar para ile transferin sonuçlandırılması hedefleniyor. 

Transfer döneminde şu ana kadar Serdar Dursun ve Steven Caulker'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Karagümrük'te forma giyen Alassane Ndao için harekete geçmeye hazırlanıyor.

TRANSFERDE TAKAS FORMÜLÜ!

Takvim.com.tr'nin haberine göre; Sarı-acivertli yönetim, Karagümrük'ün 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği 24 yaşındaki Ndao için kısa süre önce kadro dışı bırakılan Kemal Ademi ile Mame Thiam'ı bu transferde takasta kullanmayı düşünüyor.

Geçen sezonun ikinci yarısında Karagümrük'te kiralık oynayan Ademi ile birlikte Thiam'ı Karagümrük'e takasta önerecek olan Fenerbahçe yönetimi, Süper Lig ekibine bir miktar da para teklif etmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği 24 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusunu, İngiliz ekibi Birmingham'ın da kadrosuna katmak istediği biliniyor. 24 yaşındaki futbolcunun, İstanbul ekibiyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.
 

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 5
  • Hasan Köseler 2 yıl önce Şikayet Et
    Fb yine rakiplerinin gerisinde kaldı ortada 50 tane isim var bi tane transfer yok sanki pereirada olduğu gibi balon gelişmeler Allah sonumuzu hayra getirsin ama pazar 'ın gelişi cumartesiden belli olur derler ya..
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadrosu zaten şişkin her kulvarda 3 futbolcu var. Diğer takımlarda eksik çok. Fb de kadro var zeka yok.
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    yabancı sınırından haberiniz yok sanırım 8 yabancıdan fazlası oynamayacak sen hem elindeki fazlalıkları vereceksin hemde iyi bir futbolcu alacaksın. Ali başkan bu işi başarırsa helal olsun.
    Cevapla
  • Offf of 2 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu takımı olduk iyice
    Cevapla
  • kkkk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla