Fenerbahçe için Sead Kolasinac iddiası

Fenerbahçe'nin geride kalan sezonu Schalke'de kiralık geçiren ve bu yaz Arsenal'den ayrılması beklenen sol bek Kolasinac ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe için Sead Kolasinac iddiası
Fenerbahçe için Sead Kolasinac iddiası
GİRİŞ 13.06.2021 18:48 GÜNCELLEME 13.06.2021 18:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, geride kalan sezonu Schalke'de kiralık geçiren oyuncusu Sead Kolasinac ile bu yaz yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Mesut Özil ile yakın arkadaş Kolasinac için Fenerbahçe'nin devrede olduğu ileri sürüldü.

The Sun'ın haberine göre Arsenal, 2022'de sözleşmesi bitecek Kolasinac'ı kadroda düşünmüyor. Geride kalan sezonu geçirdiği Schalke'nin de tutamayacağı belirtilen Kolasinac için Fenerbahçe, devreye girerken İtalyan ekipleri Fiorentina ve Lazio'nun da transfer adına istekli oldukları belirtiliyor. 

Mesut Özil'le yakın arkadaş!

27 yaşındaki savunma oyuncusu, sezonun devre arasında kiralandığı Schalke'de 17 maça çıkarken 1 gol, 1 asistlik de skor katkısı sağlamıştı. Ağırlıklı olarak sol bekte görev yapan Kolasinac, zaman zaman savunmanın ortasında da görev almıştı. Kolasinac, Arsenal döneminde Mesut Özil'in en yakın arkadaşı olarak bilinmekteydi.

YORUMLAR 2
  • Fatil Alataylı 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç kimse istemiyorsa bi de 40 yaşını geçmişse alık koç alır - ucuz olur di,ye - işe yaramaz o başka - alik koç kriptodur - amacı fener i rezil etmek iflas ettirip yok etmektir - gaassaraylıdır aslında
    Cevapla
  • kksl 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin sol beke ihtiyacı var.Gelecek sezon mutlaka iyi bir sol bek alınması lazım.
    Cevapla