Ali Koç: Artık yıldız takmayacağız!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda 1959 öncesi şampiyonluklara ve yıldız sayısına değindi.

Ali Koç: Artık yıldız takmayacağız!
Ali Koç: Artık yıldız takmayacağız!
GİRİŞ 01.06.2021 17:31 GÜNCELLEME 01.06.2021 19:23
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

FB TV'de yayımlanan programda basın mensuplarıyla bir araya gelen Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Bundan sonra yıldız takmayacağız"

"TFF kendi tarihine ve Cumhuriyetimizin tarihine sahip çıkmalı. Bu talebimizi kuvvetli argümanlarla destekleyerek 'Hakkımızı verin' diyoruz. Derdimiz para pul, yıldız değil. Bizim derdimiz tarihimiz. Para, pul, yıldız sonra gelir. Zaten bundan sonra yıldız takmayacağız"

"Sanmayın ki 59 öncesi şampiyonlukları göz ardı ettik. Fenerbahçe, çok basit, yalın, net, verilere bilgilere ve tarihi gerekçelere dayanarak bir talepte bulunuyor. Ne diyor? Federasyonun düzenlemiş olduğu 59 yılına kadar ulusal turnuvaların sayılmasını istiyoruz"

"TFF bir karar verecek. Bu kararı vermeden önce komisyon bizi çağırmalı ve görüşlerimizi almalı. Diğer 6 kulübü de çağıracak, karşı gelen kulüpleri de çağıracak ve bizleri tartıştıracak. Bundan daha güzel ne olabilir? Bekliyoruz"

"Yeni sezon sponsorumuz Puma"

"Yeni sezonda forma sponsorumuz Puma olacak. Adidas'a şükranlarımızı iletiyorum. İş globalleştikten sonra dizayn vs. konularda sıkıntı yaşadık. Esneklik azaldık. Çok dar kalıplara sokulmaya çalışıldık. Daha esnek, daha iyi teklif ve 1. kategori takım olacağı için puma'ya geçtik. 2 tanesi 19.07'de, 3'üncüsü ağustos ayında 5 büyük takımla beraber lansman yapılacak."

"Değişik ve enteresan formalar. Bir sonraki sezonun formalarını da önümüze getirdiler. Yaklaşımları değişik. Bunu tercih ettik."

"Formalarımız dolu. 1-2 değişiklik oldu. Formalarımız dolu olmasa idi, en geç mart sonu isimleri vermen gerekiyor, son 2 ayda çok büyük, çok farklı değişik enteresan talepler, kol için, sırt için, şort için geldi. Ancak aşağı yukarı aynı sponsorlarla devam ediyoruz. Yeni gelen biri var. Artık formalarımızda yıldız olmayacak."

YORUMLAR 121
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Feneri bitirecek bu hızla giderse.
    Cevapla
  • GS lı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama yıldızı hak edenler takaıyor
    Cevapla
  • alpkaan 2 yıl önce Şikayet Et
    fb de yıldıza gerek yok dünya yıldızı olmuş tüm dünya tanımış yıldızları formalardan kaldırın bi anlamı yok ki.. sade formalar daha iyi.şanın namın yeter.başarılarınızı engelleyenler kahrolsun.
    Cevapla
  • Ali Ulvi 2 yıl önce Şikayet Et
    Zahmet etme başkan zaten bu gidişle elindeki yıldızlarla kalacaksın bu yönetim ile başarı hayal başarısızlığına yeni bir kılıf daha.
    Cevapla
  • veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    tehdit etmenın değişik bir yolu " derdımız para pul değil derdımız tarıhımız para pul sonra gelır "
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle