"Şampiyonluk yoksa başarı yoktur, bunu kabul edeceğiz"

Fenerbahçe teknik sorumlusu Emre Belözoğlu, Kayseri'de 2-1 kazandıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"Şampiyonluk yoksa başarı yoktur, bunu kabul edeceğiz"
"Şampiyonluk yoksa başarı yoktur, bunu kabul edeceğiz"
GİRİŞ 16.05.2021 00:02 GÜNCELLEME 16.05.2021 10:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun son haftasına Kayserispor deplasmanında giren Fenerbahçe, rakibini 2-1 yendi. Fenerbahçe, bu sonuçla ligi 84 puanlı şampiyon Beşiktaş ve 84 puanlı ikinci Galatasaray'ın ardından 82 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Emre Belözoğlu, "Kazandık, Fenerbahçe maç kazandığına sevinir ama şampiyon olmadığında, sonuç ne olursa olsun, başarı yoktur. Biz üstümüze düşen her türlü sorumluluğu almalıyız. Şampiyonluk yoksa başarı yoktur, bunu kabul edeceğiz" dedi.

Belözoğlu, şampiyon olan Beşiktaş'ı da tebrik etti.

YORUMLAR 17
  • Sivas lı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da teknik direktör yaptılar ya pes...
    Cevapla
  • abdulkerim 2 yıl önce Şikayet Et
    altay,ozan,attila,caner,sosa,irfancan,mert,ferdi,sinan,pelkas,,valencia ilepresli baskılı hücum takımı oluşturulsaydı fb sivası ilk 45 dakikada 3 gol atar yenerdi liderdi şampiyondu. tserant hatalar yaptı 2 gol yendi.tserantı oynatmasa kesin galipti.çünkü kesin galibiyet için defans önemli değildi.bu atak kadroyla kaleciye top bile gelmezdi.
    Cevapla
  • metin 2 yıl önce Şikayet Et
    sivas maçı fb için şampiyonluk maçıydı.sivası yense fb liderdi.emre ligimizin en başarılı hocası ve sportif direktörü.eğer emre olmazsa okan buruk hoca olmalı.
    Cevapla
  • Fener aşkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Cisse. Samata Tiham valencia. Mer. Ozan. Sinan Sazali. Serdar. Samuel Harun Bunu emre hoca yapsaydı olurdu.
    Cevapla
  • KARDEŞCE 2 yıl önce Şikayet Et
    Sivası yenecek kadro. Samata. Cisse. Tiham. Valenci. Ozan mert. Sinan gümüş Sazali. Serdar. Samuel. Harun Emre kardeşim bunu yapsaydın olurdu heyecanlandın belki. 90 dakka yeterdi bu kadro Sosa. Mesut. Çok koşan futbolcu değil . Gustavo deyisikliği olurdu mertle. Sosa mesut ısrarıni kimse anlamadı sen bu yaşınla onlardan daha iyi oynardın Neyse Şampiyonu tebrik ederiz. Spor kardeşliktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle