Fenerbahçe'den Vedat Muriqi için girişimler başladı

Fenerbahçe, rekor bonservis bedeliyle Lazio'ya satılan ancak İtalya'da beklenen performansı veremeyen Vedat Muriqi için ilk teması kurdu.

Fenerbahçe'den Vedat Muriqi için girişimler başladı
Fenerbahçe'den Vedat Muriqi için girişimler başladı
GİRİŞ 14.05.2021 18:17 GÜNCELLEME 14.05.2021 18:17
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

2020-2021 sezonu boyunca en çok golcü konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, gelecek sezonun golcüsünü şimdiden planlamaya başladı. 

Sabah'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde 17.5 milyon bonservis bedeliyle Lazio'ya satılan Vedat Muriqi'yi mumla arayan Fenerbahçe, gözünü yeniden eski yıldızına dikti.

HAFTA İÇİNDE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Fenerbahçe'nin hedefi temmuzda Topuk Yaylası'nda yapılacak kampa yeni transferlerin önemli bir kısmını yetiştirmek. Bu noktada Dorukhan Toköz ile söz kesen sarı-lacivertliler, Steven Caulker için de önemli mesafe kat etti.

Santrfor konusunda ise ilk sıcak gelişme bu hafta içinde yaşandı. Fenerbahçe yönetimi, geçtiğimiz sezon Lazio'ya 17.5 milyon Euro artı bonuslarla sattığı Vedat Muriqi'i transfer etmek için ilk temasını kurdu.

BELÖZOĞLU İLE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTİYOR

Kanarya, eski golcüsünü iki yıllığına kiralamayı amaçlıyor. Lazio kulübü ise oyuncuyu uygun bir fiyatla Fenerbahçe'ye kiralamaya sıcak bakıyor. İtalya'da düzenli forma şansı bulamayan Vedat ve ailesi de İstanbul'a dönme konusunda pozitif.

Tecrübeli futbolcu, ayrıca eski takımındaki kaptanı Emre Belözoğlu'nun teknik direktör olduğu F.Bahçe'de yer almayı çok istiyor. Vedat Muriqi, bu sezon Serie A'da sadece 4 maça 11'de başlayabildi ve 1 gol kaydetti. Kosovalı forvet, karşılaşmaların çoğunda sonradan oyuna dahil oldu.

YORUMLAR 54
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Amele topçu lazım .karnı doymuş şampiyonluk yaşamış ,kartalozları toplayıp Fener’e getiriyorlar.sen elindeki golcüyü sat 4forvet al toplamı birkişinin attığı golleri atamasınlar,Mesut özili kim neye niçin transfer etti hala anlamış değilim.sezon sonu gelmiş teknikdirektörü gönder.Emre bu takımın yenik adamı olamaz .yazık Fenerli taraftara .yedek oyuncusu olmayan bir takım şampiyon olsun 30 toçuyla oyna. Üçüncü ol
    Cevapla
  • Fb degilim 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana yarayani degilde baskasina yariyana sirf egon icin goz dikersen olacagi ne olabilirki....
    Cevapla
  • Yakup 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerden bir cacık olmaz 20 yıl daha. Hocanın en kalitelisini alırlar. Futbolcunun en vasatını. En eyi futbolcuları alırlar bu seferde vasat bir hoca. Stamdart yok. Forvet lazım elindekinide satar gider defans oyuncusu alır. Yam pas geri pas oynayarak milyon euro alan futbolcuların olduğu takım bırak şampiyon olmayı küme düşşün daha iyi. Bu takıma gustavo denen eşeği kim aldı acaba. İleriye top attığını görmedim.
    Cevapla
  • Mustafa54 2 yıl önce Şikayet Et
    Pimi çekik patlamaya hazır elinden çıktımı bom
    Cevapla
  • Mecnun Başkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu eser Aziz Yıldırımındır.. Harabe bıraktı.. Ali Koç'ta onun talebesi.. #MecnunOdyakmazFenere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle