Fenerbahçe yine sil baştan! 8 isim yolcu...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu görevine devam etmesi durumunda 8 futbolcu ile yolları ayırmayı planlıyor.

Fenerbahçe yine sil baştan! 8 isim yolcu...
Fenerbahçe yine sil baştan! 8 isim yolcu...
GİRİŞ 13.05.2021 11:24 GÜNCELLEME 13.05.2021 11:34
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

    
Haber7 Spor Servisi

Ali Koç'un başkanlık yaptığı dönemde 3. kez hüsrana çok yakın olan Fenerbahçe'de bir çok futbolcu ile yollar ayrılacak.

Emre Belözoğlu'yla çalışmaya devam edilmesi durumunda genç teknik adamın yönetime ayrılmasını istediği oyuncularla ilgili kapsamlı bir liste vereceği öğrenildi.

Öncelikle sezon bitiminde yönetimden, gelecek sezonun transfer bütçesini isteyecek olan Emre Belözoğlu, hangi bölgelere transfer yapacağını netleştirmesinin ardından veda edilecek isimlerle tek tek görüşecek.

Emre Belözoğlu'nun yol ayrımına gitmeyi düşündüğü isimlerin başında Harun Tekin, Marcel Tisserand, Mauricio Lemos, Sadık Çiftpınar, Gökhan Gönül, Sinan Gümüş, Papiss Cisse ve Mbwana Samatta geliyor. Ayrıca Diego Perotti, Gustavo ve Sosa'nın durumuyla ilgili de özel bir görüşme gerçekleştirilecek.



Harun Tekin ile yollar ayrılacak

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun yolları ayırmayı düşündüğü isimlerin başında kaleci Harun Tekin geliyor. Tecrübeli eldivenin Altay Bayındır'ın yokluğunda gösterdiği kötü performans gözden düşmesine sebep oldu. Altay Bayındır'ın arkasına daha güven veren bir isim transfer edilerek Harun'la yollar ayrılacak.



Tisserand, Lemos ve Sadık gönderilecek

Stoper hattında; Marcel Tisserand, Mauricio Lemos ve Saddık Çiftpınar'dan kendilerine takım bulmaları istenecek. Sözleşmesi devam eden 3 futbolcu için öncelik bonservisle göndermek, fakat takım bulunamazsa kiralama yöntemi düşünülecek.



Gökhan Gönül'e veda

Takımın tecrübeli isimlerinden Gökhan Gönül ile de vedalaşmayı düşünen Emre Belözoğlu, sağ bek bölgesinde Sangare'yle yarış içerisinde olabilecek bir transfer isteyecek. Ayrıca Gökhan Gönül'ün de sürekli nükseden sakatlıklarından dolayı, futbolu bırakmayı düşündüğü iddialar arasında. 



Sinan ve Cisse beklentileri karşılayamadı

Hücüm bölgesinde ayrılacak isimlerin başında Sinan Gümüş ve Papiss Cisse geliyor. İki futbolcu da sezon boyunca beklentilerin çok altında kaldı. Emre Belözoğlu bu iki ismi kesinlikle kadroda düşünmüyor.



Samatta için telif beklenecek

Fenerbahçe'nin ciddi bonservis ödeyerek takıma kazandırdığı Mbwana Samatta ise en büyük sıkıntı. Emre Belözoğlu'nun kadroda düşünmediği futbolcu için gelecek tekliflere göre hareket edilecek. 



Gustavo, Sosa ve Perotti görüşme odasına

Emre Belözoğlu'nun en kritik görüşmeleri ise Gustavo, Sosa ve Perotti ile olacak. Üç futbolcudan da sezon boyunca beklenen verim alınamadığı için gelecek sezon öncesi deneyimli isimlerle bir görüşme yapılacak ve takımda devam etmek isteyip, istemedikleri sorulacak. Teknik Direktör Belözoğlu, bu oyuncuların görüşmedeki durumlarına göre tavır alacak.

YORUMLAR 117
  • H cay 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce yönetim gitmesi lazim
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim şahsi düşüncem FB nin başına aykut gelmeden FB ne sportif açıdan nede ekonomik açıdan düzlüğe çıkar şu üç yıldır alınıp gönderilen futbolculardan kaç tanesi aykuta alınıp eline teslim edildi FB yönetimi aykut konusunda biz FB taraftarını dinlemek hata yaptı sayın ali koçun tek hatası kulüp yönetirken taraftara çok önem vermesi buda kulübü kötü etkiliyor aykut şu üç yılda olsaydı emin olun üç yılın ikisini şampiyon bitirirdik
    Cevapla
  • Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Caner neden yok gideceklerde yâda Sinan neden var Sinana ne kadar şans verildide gidecek bu Takımdan bence ali koçla emre belezoğlu gitmeli bu TAKIMI kuran hocayı getiren bunca yenilgiye rağmen göndermeyip şampiyonluk şansının kalmadığı zaman gönderenler yine aynı kişiler,Milleti şampiyonluk yolunda umutlandırıp sanki yaraya tuz basar gibi sivasada yenilirim sizede nah şampiyonluğu layık görürüm diyenler yine bu iki şahıs,Ben bir FENERBAHÇELİ OLARAK bu iki şahsın hala TAKIMIN başında olması TARAFTARA yapılabilecek en büyük işkence ...zaten TAKIMI batırdılar yarin patlayacak bu halı altına süpürülen borçlar...
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo hariç diyorsunuz fakat sakatlıkdan sonra gustava resmen kayıp toptan kaçıyor daha hırslı biri lazım emre doğru yolda
    Cevapla
  • Zonguldak 67 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre beş kuruş etmez samatta gibi futbolcuyu aldırıyor ondan sonra satıyor emre teknik direktörlük ten anlamiyor ve Fenerbahçe'nin başına koyuyorlar
    Cevapla
  • Hüseyin ege yurttav 2 yıl önce Şikayet Et
    Perotti ve gustavo kalmalı gökhan emekli olup Kurulda çalışmaya baslamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle